reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
rysia mnie tez to denerwuje bo niepalilam 3lata i zaczelam znowu ale przyznaje sie bez bicia ze troszke lubie:zawstydzona/y:ja dzisiaj robie zeberka ktorych oczywiscie nie lubie ale moi chlopcy uwielbiaja!mowilyscie ostatnio o rybce i dzisiaj kupilam łososia zrobie sobie jutro pieczonego w foli z maselkiem czosnkowym i pieczonymi ziemniaczkami mniam
wioli, 1) dawaj przepis, ale tak krok po kroku!!!!!!!!!
2) i nie jesteś sama:rofl2::rofl2::rofl2:
3) może i roxi cię nie wymieniła, ale dziewczyny cały dzień ci odpisują na posty a mój z rana echem się odbił:-p:baffled:;-)

a my świętowaliśmy dzień niepodległości ... niepodlegle:-DMisiak był u babci a my do kina pojechaliśmy: zaliczyliśmy Immortals w 3D i Służące - oba mogę szczerze polecić:-)
i uderzam z prośbą o radę:
mój "aniołek" strasznie nerwowy się zrobił... jak coś nie po jej myśli to potrafi machnąć łapką jakby chciała uderzyc, szarpie, drapie... masakra jakaś, ja jej że nie wolno to foch siada i ryczy... jak mam z nią postępować??? jak już naprawdę mam dość tych humorów to wychodzi mi wtedy jakimś cudem na tyle stanowczy ton, że przestaje, ale mi chodzi raczej o zaradzenie u "źródła"... ma spory kontakt z prawie 10letnim kuzynostwem, rozbrykanym - ale przecież nie będę jej kontaktów ograniczać!!! zaczynam się martwić:nerd:

Ida moja jest identyczna.Normalnie jak byś opisała Laure. Ja dziś całyczas liczyłam do 10 bo mało co nie wyszłam z siebie i nie stanełam obok

Ida u nas to samo. czasem to nawet potrafi na podłodze się połozyć. nie wiem co ci doradzić ja zazwyczaj wtedy ją ignoruję bo wtedy po paru sekundach jej przechodzi także nie mam pojęcia jak temu zaradzić

ida to nic wyszukanego lososia sole pieprze(ja akurat lubie pieprz)i skraplam cytryna wsadzam do lodowki na 2 godz wyciskam czosnek do masla nie margaryny i smaruje ta masa grubo rybe zawijam w folie robie taki łodeczki zeby maslo nie wyplynelo ziemn gotuje jakies 15min w skorupach przecinam na pol sypie czym popadnie i wkladam do pieca az sie zarumienia do tego salatka i finito

a co do misi to moze rzeczywiscie ''zgapia''od kuzyna bo kubus tez małpuje bartka

Ida - u nas kontakt z innymi dziećmi sporadyczny,a zachowania identyczne:baffled:- więc to chyba nie o to chodzi.chyba nasze dzieci po prostu coraz bardziej zauważają swoja niezaleznośc i testują jej granice...cóż zrobić?Hm...przeczekac...tak gdzies do 30stki:baffled:

Hej dziewczęta ja dziś padnięta,nie wiem czemu ale moje dziecko daje czadu już w drugi weekend a ten się dopiero zaczął.W ciągu tyg nie jestem tak zmęczona jak w te dni.Siedzę i czytam i nie mam siły odpisać wstecz,wybaczcie i nawet nie wiem kiedy mnie wylogowało z forum.:confused:

Teraz doczytałam reszte i z tego,co pamiętam
mamaagusi- biedna Agusia,ale jak tylko upadła i guza nabiła,to nic jej nie powinno być,Amelka co jej jeden zejdzie,to zaraz musi drugi sobie nabić.Jak M. przyjedzie,to powie,ze mu dziecko maltretuję.
A marcińskich rogali...żałuj:tak:.Są tak pyszne,jak nic innego:tak:.Ale Ty miałas piec rogaliki marcińskie?Zrobiłaś?Czy na nalesnikach w końcu poprzestałaś?
Kroma- to samo pomyślałam sobie- kto za to zapłaci?Jak to mówi red. Mosz- pan płaci,pani płaci,społeczństwo płaci- my wszyscy płacimy.Nie wiem,czy sie nie przesłyszałam,ale chyba była mowa juz o 20 mln.:crazy::no::baffled:.Super!
Emilka- to usiało byc super,jak Franio tak zawołał "tata".Mądry chłopczyk:tak:.No i ciesze się,że coraz lepiej z A.
Roxi- udanej imprezki:tak::-):***
I co to ja jeszcze????

reklama
witam wieczornie:)
Miłosz śpi od godz.więc mam wreszcie czas dla siebie:)
Iduś co do zachowania to powiem Ci że nie jesteś sama-mój ostatnio przed snem urządza takie histerie że nie da się go uspokoić,poza tym krzyczy,bije (widać że nie robi tego przypadkowo,tylko celowo-ewidentnie wtedy gdy coś mu się nie podoba),w ogóle jest tak nerwowy że czasami aż strach się go bać:)
Roxi ja też,ja też,ja też tęsknię za Tobą:)pisz jak najczęściej Ty nasza pracująca mamusiu:)aaa i udanego Patrykowego party jutro życzę:)
Mamaagusi wirtualne przytulasy dla Agi-niech guz szybko znika:)

Do góry