MAKUC non wlasnie, i to jeszcze zeby David byl zly a on ma serducho tak wielkie ze szok...a ta zdzira porzucila dziecko jak smiecia!!!!
WIOLI no kurcze super data porodu!! ja mialam urodzic Leane 10.10.2010

)) ale mloda zdecydowala inaczej
DAWIDOWE ja dzis poprasowalam i to z 2 pralek w 1h

))))) i zanim wyszlam do pracy na 14.30 to zjedlismy obiad i jeszcze lazienke odmylam i kurze w salonie starlam

)
DOBRANOCKA podziwiam cie ze masz takiego powera do dwojki lobuzow

)) super

)) no i super ze Wojtus wcina i rosnie jak trzeba
DAWIDOWE jak sprzatam pokoj Leane przed kapiela to ona zanim po nia przyjde jak naszykuje wode itp, to wpada z dzikim zacieszem do pokoju i co lapie??? pojemnik w ktorym jest 50 pileczek i jebudu na pokoj i od nowa matka sprzataj a co!

)
ROXI po dupsku dostaniesz jak nas nie nadrobisz i nie popiszesz konkretow

)) ja twoja nieobecnosc zauwazylam....
MAMAGUSI nie martw sie, nasze kluseczki nieraz jeszcze w cos przydzwonia ze bedziemy je zbierac...
IDA nie daj sie zwariowac co do humorow Misiolka. moja zas udaje ze placze i robi minke zbitego psa, na co ja reaguje powazna mina i mowie " tak nieladnie, mama woli jak sie usmiechasz" i daje siana, chyba ze rzeczywiscie cos ma byc po jejchniemu a ja mowie veto to odwracam jej uwage, daje cos do lapki rzuce pilke i mloda zapomina. dzisiaj se wymyslila ze mam ja podsadzic do lampy w loggi na 3.5 metra wysokosci!!! wyciagala lapke do lampy i wyrywala sie do gory z moich ramion i "idzie??? idzie???" taaa jasne... matka bedzie skakac po drabinie....
moja przyjaciolka jak syn jej mial 3 latka niecale (fakt 3 latka to nie roczek) to w takich sytuacjach wywalala go do pokoju i kazala przemyslec dlaczego tak sie zachowuje i maly musial przyjsc potem do niej powiedziec czemu tak zrobil, np czemu walnal autkiem o sciane albo rzucil sie na podloge, musial przeprosic mamusie i dopier omial odpuszczone. ale coz rocznego dziecka nie ukarzesz....jedynie konsekwencja i stanowczy glos, patrzenie prosto w oczy.
KANIA David byl przy porodzie, przecinal pepowine i nic nie zapowiadalo ze tak sie stanie nazajutrz! szok... glupia idiotka!!!! jakbym dorwala ta sunie to bym jej wszystkie zeby chyba powybijala!