reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
NATOLIN ja wiem po co ci ta gosposia krejzolku :-D zeby dobic posta 10 000 w ciagu 3 dni????????????????
jestes niesamowita! :-p :-)

Wioli zgadlas!!!
Dziewczyny, ktore od jakiegos czasu juz pisza powinny kojarzyc :-p

Kania nie mam pojecia po czym :-( Nie mam sily myslec nawet.

Nie mam polskiej czcionki, nie wiem co sie stalo :-(

Wioli zgadlas!!! Dziewczyny, ktore od jakiegos czasu juz pisza powinny kojarzyc :-p
Kania nie mam pojecia po czym :-( Nie mam sily myslec nawet.

Fakt, ale odkąd zmieniłaś awatar gdzieś uleciało mojej pamięci.
Wierzę, że nie masz siły o tym myśleć choć ja wierzę, że ta wysypka jak szybko się pojawiła, tak szybko minie.

Kroma to u Was też będzie okazja do świętowania w przyszłym roku.
Ja to lubię być czasami sama w domu ale nie na całą noc.

Kania- tak sobie pomyślałam, że jakbyśmy się chajtali zaraz po poznaniu to bym nie długo miała 10 rocznicę ślubu.
Natolin- ja nie pamiętam takiego avatara :zawstydzona/y:

a tak wogole to kazalam malzowi zeby umyl podloge w domu bo mi braklo czasu -on tego nei lubi, odkurzac moze godzine a podlogi nienawidzi myc. powiedzialam mu ze jak sie wsciekne to zatrudnie gosposie dwa razy w tygodniu na sprzatanie mieszkania i prasowanie i ze bede jej placic z JEGO osobistego konta jak nie pomoze mi bez fochania.

NATOLIN no coo:)) wtedy na bb bys siedziala 24 na dobe:)))))):-D:-D:-D post 10 000 szybko bys naskrobala:))))))))

KROMA Leane jest taka jak ja , uwielbialam jak cos sie dzialo z moim cialem, samolociki, karuzelki w ramionach rodzicow itp, wyglupianie na wyrku i w wannie zatapianie lazienki....

FRANCJA zaraz wyrucha AMERYKE 1 - 0 :))))))))

reklama
Do góry