reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

witajcie, mamaagusi- tylko raz można głosować, w sumie sprawiedliwe :biggrin2: i dzięki dziewczynki :biggrin2:
dziulka- dotarły o 1 w nocy, ja już spałam, nie dało się użyć :-)
happy- a mi się wydaje, że ci młodzi "nie wyżyci" to się za dużo naoglądali tv i chcieli wszcząć takie bijatyki jak w Uk były, Grecji, czy Włoszek swojego czasu, tylko u nas jak na razie kryzysu nie ma, chyba, że im się rządy nasze nie podobają. Ale podejrzewam, że ci co chuliganią to chyba nawet nie wiedzą kto prezydentem jest.
A ja M też szybciej znałam, bo on koło mnie mieszka, klatkę obok :-) u nas to jego koleżanka nas zeswatała :-)

rysia- ja też uwielbiam buszować po allegro

a mnie dzieciaki obudziły dosłownie, dwójka mi sterczała o 6 nad łóżkiem, młody się nauczył wyłazić z wyrka.

Ostatnia edycja:
reklama
Kroma,ale oni ZAWSZE chuliganili,jeszcze przed kryzysem i zamieszkami w Grecji:baffled:- pamiętam...właśnie o tym pisałam,że to nie pierwszy raz,chuligani zawsze są chuliganami,tylko preteksty sobie wyszukują .

Dzień dobry:rofl2:

natolin
ja od razu kojarzę filmy z Pawłem lub samego Pawła z tobą. Jakoś tak mi się "połączyliście;-)". Buziaczki dla wysypanego Pudzianka:***

Dzisiaj idziemy na kawkę imieninową do chrzestnej mojego Kuby. I właśnie: renataborysek też masz dzisaj imieniny? Wszystkiego najlepszego:-D

happy- no tak pod krzyżem też wojowali, na stadionach też robią zadymy, u nas w Pl to dużo takich co szukają okazji do rozróby, sama znam takich i brak mi słów.

Renata- jak masz to wszystkiego naj a jak nie to też wszystkiego najlepszego na zapas

witam. dzisiaj 1 pobudka w nocy. Agi czolo wyglada lepiej ale jest sine. oby szybko zeszlo. teraz jem sniadanie, Aga zaraz 2 sniadanie i wychodzimy na zakupy.

a co do spania to ja lubię spać sama i nie jest mi jakoś źle jak go nie ma w domu
mam tak samo ;-) chociaz zdarzaja mi sie inne dni, ale rzadko

natolin
ja od razu kojarzę filmy z Pawłem lub samego Pawła z tobą. Jakoś tak mi się "połączyliście;-)".
bardzo mi sié podoba to sformulowanie :-)

Happybeti nie bronié chuliganów (chyba zresztá juz sié na tyle znamy), ale chodzi mi o to, ze ten marsz to nie byli tylko chuligani, a tv zatrzymala sié na tym co sensacyjne i co tak naprawdé zadzialo sié przed marszem. Mój mlodszy brat tam byl i jak potem z nim rozmawialam to on powiedzial, ze nawet nie wiedzial, ze cos takiego sié dzialo, bo tam bylo tyle ludzi, a on poszedl po prostu na marsz i juz. Ale tv pokazala oczywiscie tylko to co chciala.

Nat,no,właśnie- ja nie mówię o tym marszu,co spokojnie sobie szedł i nawet ludzie z niego nie wiedzieli,że jest jakaś zadyma na Pl.Konstytucji.Ja mówię o tych chuliganach,co tam się tłukli.

a no to niestety, Happybeti wszédzie tacy sié znajdá. Nie wiem z czego to sié bierze, bo ja nie jestem agresywna, ale sá ludzie co sá niestety :-(

reklama
Ja tylko na chwileczke, przygotowania pełną parą a mąż właśnie śniadanko na stół podaje :-)

nat,
niestety musze cie zmartwić bo małaszyńskiego w tym filmie bardzo ale to bardzo mało, ledwie można go zauważyć w porównaniu z innymi gwiazdami :sorry:

kania
, to u nas tylko miesiąc różnicy, bo my jesteśmy razem od grudnia 2001 :-) Wszystkiego naj dla ciebie i twojego męża, żeby takich dziesiątek było jeszcze wiele wiele wiele :tak::-)

Niestety musze uciekać, mam nadzieje że dam rade odezwać się po imprezce. Buziole :*

Do góry