reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Happybeti to i mnie wkurza i to bardzo :angry:

a odnosnie jeszcze tego co Idusia pisala z moim dopasowaniem z Piotrusiem to powiem Wam, ze z jedna rzecza jest niestety coraz mniej dopasowany :-( nie pozwala mi dosypiac rano ogladajac tv, bo piszczy :eek:
Roxannka to jestem bardzo zmartwiona :-( ale i tak pójdé

reklama
Natoilin- moje też piszczy, a bym sobie zawsze ta godzinkę dospała
Roxanka- ty byłaś na listach do M i co warto obejrzeć?
Happy- a teraz czytam, że chcą zmienić prawo i zakazać dwóch marszów w tym samym miejscu.
Mamaagusi- do wesela się zagoi Agusi, oby jak najmniej takich wypadków :-)

dziulka ja to sie dziwie ze nasi z kimkolwiek wygrywaja
rysia ja tez lubie sama spac a u czuciowa jestem baaardzo
happy zgadzam sie z toba w 100% powinno sie karac takich czubow w uk w sierpniu byly zamieszki z powodu smierci czrnoskorego policja chciala go aresztowac byla wymiana ognia i koles zginol to co sie pozniej dzialo to masakra ludzie grabili sklepy podpalali auta budynki atakowali ludzi wlamywali sie do mieszkan my niewychodzilismy z domu moj k w nocy nie spal zeby byc czujnym i co to mialo wspolnego z ta sprawa?nic zwykli chuligani dla ktorych byla okazja do zarobienia latwych pieniedzy i bandyci ktorzy lubia patrzec na cierpienie innych.o obroncach krzyza to nie powiem nawet slowa bo to dla mnie wstyd jako dla katoliczki ze ci cali obroncy tak go potraktowali
mamaagusi bedzie dobrze :tak:

u nas standardowo sobota dzien wolny dzieci od 6 buszuja dzisiaj juz napewno biore sie za sprzatanie dzisiaj jakos spac niemoglam wiecie co mi sie snilo ola od kromy nie pamietam nic tylko to ze ja widzialam moze dlatego ze myslalam przed snem o was kroma;-)

Kroma,tez to czytałam.Ale to i tak nic nie da,bo jak ktos chce narozrabiać,to narozrabia ,niezależnie,jakie będzie prawo.Poza tym z tego,co wiem,to nie tłukli się uczestnicy dwóch marszów między sobą,tylko chuligani z policją,demolując przy okazji ulicę i wozy telewizyjne i radiowe.

hej Mamuśki:)
u mnie dzisiaj nocka do du.py...położyłam się spać przed 1 a po 1 obudził się Miłosz i nie spał do 5 i od 5 pospał jeszcze do 7 więc do wyspanych się nie zaliczam:(zastanawiam się czy kiedyś mój syn w końcu zacznie przesypiać noce bo narazie kiepsko mu to wychodzi:)taaa cieszę się ze jest zdrowy,ciagle bardzo a to bardz go kocham ale nie ukrywam że nocami to chętnie bym go gdzieś (do kogoś) podrzucała by w końcu się wyspać:)co jeszcze...właśnie przyjechała do nas kurewna,ale zostaje tylko do jutra więc mam nadzieje że wyjdę z tego spotkania bez szwanku:):)a teraz czekam na gości z Wawy...przyjeżdzają dzieciaki którymi się opiekowałam bo podobno się za mną stęskniły (a więc chyba dobrą byłam nianią że ciągle o mnie cieplutko myślą):)postaram się później jeszcze zajrzeć a tymczasem życzę Wam miłego sobotniego dnia:)

ja posprzatalam dol jeszcze zostala mi gora ale dopiero jak kubus wstanie myslalam ze posiedze w tym czasie na bb a tu ciszaaa:-(
rysia wspolczuje nocki i niedziwie sie ze z checia bys go gdzies podrzucila moi spia w nocy ale tez mam takie checi:-D

Rysia- juz wiem!Zatrudnij kurewnę do opieki nad Miłoszkiem w nocy,niech się z nim bawi.Tym sposobem Ty się wreszcie wyśpisz,a kurewna na drugi dzień będzie tak padnięta,że nie będzie miała na nic siły,więc nie da rady cię wkurzyć:-D:tak::-p

wioli- ty o mnie myślałaś, ale ci namąciłam w głowie :-)
rysia- no faktycznie nie dał ci pospać, ale czemu poszłaś spać o 1 w nocy? Miłego siedzenia z dzieciakami. A ja ci powiem, że moja Olka śpi całą noc od jakoś jak miała z 1 rok i 3 mce. więc może i nasze nie długo dadzą nam pospać.

ja po spacerze, mroźnie u nas, ale nie jest jeszcze tak źle, taka zima to może być. Zjadłam obiad i zaraz idę z dzieciakami się pobawić, bo się kłócą o zabawki.

Hej
Dziękuję za życzenia faktycznie dzisiaj mam imieninki:tak:;-)

Kroma zaglosować i ja nie mogę bo wczesniej też już głosowalam>jednak się obudził wczoraj:confused2:i do 23:confused2::confused2:

Rysia "łączę się w bólu" u nas ostatni tydzien wygląda podobnie

Happy ja jak wczoraj włączyłam tv to w pierwszej chwili nie wierzyłam że to u nas takie zadymki,szkoda słów tak jak piszesz

Dawidowe
jak Ty to robisz że o 18 u Was już się liczy barany?????zdradź mi sekret plissss

A my dzisiaj sami cały dzien w domku siedzimy tzn tylko do miasta na chwilkę skoczyłam ale w sobotę to jest tragedia żeby gdzieś miejsce wolne znaleźć także wyjeżdżam tylko jak jest silny mus,no i spacer po ogrodzie godzinkę nam zeszło dobrą,G do wieczora w pracy bo inwentury ciąg dalszy,mróz i u nas dzisiaj ale najfajniesza niespodzianka to że G załatwil na przyszły tydz wakacje wreszcie i już się nie mogę doczekać:-D

reklama
Renatko wszystkiego najnajnaj z okazji imieninek:-):-):-):tak:
A Twój G. faktycznie super prezent Ci zrobił z tymi wakacjami:)))!
Moje dziecko wstało dziś wcześniej niż zwykle i przed obiadem była juz tak zmęczona,że ją położyłam.Wstała ok. 12.00.Myślałam,że chętnie pójdzie spać.No i co???:crazy:Wypiła kaszkę i skacze i gada w łóżeczku:baffled::no:

Do góry