reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziulka a jak pojade to co ja tam bede robic? on go wcześniej nie skonczy a teściowej nie będę na głowie siedziała bo wole w Polsce (on bardzo by chciał abym siedziała z jego mamą) a tam gdzie będe miałaprace to 500 km i też nie cche siedzieć sama a dodatkowo w skwarze. Wole czekać w Polsce.

a moj glizdus maly przedwczoraj w nocy albo sie przebudzila albo przez sen: smiala sie, zapiszczala, pogadal -trwalo to z 3 minuty. cisza. wczoraj w nocy tez chyba przez sen bo zakwiczala jakby miala plakac ale nei plakala. cisza. a my z moim juz tak wyzuleni na jej dzwieki ze ja slyszymy natychmiast. puki co to spi od 20.40.

powiem wam ze mimo tych niera wkurzajacych nocy w glownej mierze spowodowanych zebiskami, to kocham mojego glizdusia tak mocno ze juz doczekac sie nie moge rana az ja zobacze i se poraczkujemy razem:)))) mojej mamie dzisiaj palce liczyla zawziecie ale po swojemu. ona tak bardzo chce mowic ze szok. non stop nawija:))) a juz to slowo IDZIE i JEDZIE to do perfekcji:))))) musze nagrac to kiedys:)))) dzis moja mama byl az pod wrazeniem bo slyszala " baba baba baba" i mloda do niej szla:))) jak wrocilam z pracy to dalam jej buzi i poszlam myc rece to ona " mame mame mame":)))) slodziak:))))))

a kiedys moja mama kupila jej rajtuzki z misiami na nogawkach i na dupce jest taka wielka glowa misia:))) jak raczkuje po domu to mam wielka ochote ja ugryzc w ta misiata dupke:)))))))) uwielbiam ten maly kuperek:)))

Ja już uciekam dobranoc dziewczyny kolorowych i spokojnych nocek pa

dziulka te nasze bąbelki to tylko wycałować i wyściskać:)

Ostatnia edycja:
Dziulka a jak pojade to co ja tam bede robic? on go wcześniej nie skonczy a teściowej nie będę na głowie siedziała bo wole w Polsce (on bardzo by chciał abym siedziała z jego mamą) a tam gdzie będe miałaprace to 500 km i też nie cche siedzieć sama a dodatkowo w skwarze. Wole czekać w Polsce.

no to kurcze niefajnie. a co do upalu to masz racje... w koncu to Afryka. no i decyzja nalezy do ciebie. w kazdym razie podziwiam cie od zawsze ze tyle wytrzymujesz, ze tak sobie radzisz i to od samego porodu. ja przy tobie to mieczak jestem i to mowie szczerze. taka rozlaka mnie osoboiscie by wykonczyla... wylabym dzien i noc.

DZIULKA78 u mnie wygląda tak jak kiedyś u ciebie, aż wstyd mi się przyznać nikomu tego nie mówiłam jesteście pierwsze :zawstydzona/y: tylko ja nie tylko w twarz:zawstydzona/y:
ikaa29 nooo, źle, tylko chwile są dobre :-(
renata borysek właśnie sobie piwko otwarłam, ale nie pomaga,

Wy tu takie ciekawe tematy a ja wam tylko smęce, ale nie mam komu się wyżalić

olena po to tu jesteśmy aby się wspierac, wyzalić kiedy trzeba,cieszyć się razem ipt. Nprawdę ci współczuje i dziwie się że to znosić bo ja mam zasade ząb za ząb a jak nie dociera to wyp.........

dziulka ja już nie mam czym płakać to dlatego nie płacze ;-)

DAWIDOWE nei dziwie ci sie....

OLENA nie wolno dac ci sie bic i ponizac!!! nie wolno!!!!!! lepiej idiote z zycia wywalic niz robic za worek treningowy jasnie pana!!! uwierz mi ze wraz z dzieckiem zaslugujesz na szczescie, i znajdziesz kogos kto ci pokaze co to milosc i szacunek, tak jak ja dostalam to szczescie. nie pozwolilam sie bic, zdradzac, zeszmacic, wyzywac. lepiej odejsc od tyrana. nie chcesz chyba zeby Amelka widziala ciebie zaplakana, pobita itp. tak nie moze byc. mam kolezanke ze 4 dzieci znalazla milosc swojego zycia po 15 lat debilnego zwiazku, a druga kumpela po rozowdzie z corka 13 letnia tez znalazla faceta i w tym roku urodzila ich wspolne dziecko i powotrnie sie ohajtala. nie daj sie!! nie ma prawa zaden gnoj na ciebie reki podniesc. nie milcz, nie udawaj przed innymi ze jest ok u was. u mnie to byl blad ktorego do dzisiaj zaluje!

reklama
hej:)u mnie dzisiaj był dosyć intensywny dzionek...dopiero co siadłam na swej dupencji.Najpierw:
-przyjazd kurewny
-przyjazd gościów (czyli dzieciaków które niańczyłam)
-następnie odwiedziny u mojego małego bratanka Adasia
-i impreza urodzinowa mojej najukochańszej babci:)
wróciliśmy jakąś godz.temu i Miłosz padł...mam nadzieje że dziejszą noc prześpi do rana (ale jak to się mówi nadzieja matką głupich):):)a jak jednak zrobi nocny suprajs to zaniosę go do teściówki (w końcu jutro już wraca do domu to niech nacieszy się wnusiem-a co!!!):):)
Olena to straszne co piszesz-ja wychodzę z takiego założenia jak Dawidowe i Dziulka (czyli ząb za....itp).Zabiłabym chyba łajdaka jakby mnie bił!!!Walcz o siebie i o Wasze (Twoje i dzieci szczęście)

aaa i Renata wszystkiego najlepszego z okazj imienin...mam nadzieje że preznet od mężusia podoba się wam obojgu i właśnie go "konsumujecie":)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry