dawidowe
Fanka BB :)
No to dzień minął w tempie expresowym. Zanajomiłam się z tematami, nagoniłam z praca, zaliczyłam jedno szkolenie i wróciłam do domku. Niunią niestety nacieszyłam się niecałe 1,5 h bo powrót był 17,05. Jak niunia usneła to sobie zrobiłam pizze aby wyczyścić lodówke heheh. Ciasto zrobiłam sama i reszte też. Dochodze do wniosku że jestem mniej zmeczona po pracy niż po całym dniu z niunią.
Chciałam was nadgonić ale co włączyłam strone to coś i tak ciągle.
Ida a znasz moj typ?? hahahahahahahaha a co do cytatu to znam inną wersję "urwe .... (sprzęt męski) przy samej dupie.
Kroma ja też nie wyżyta a po takiej abstynencji to by padł chłopina
Dziulka ja wpadne nawet na kurczaka bez jaj ;-)
Happy ciekawy pomysł panierki. Tylko jakoś nie przepadam za majonezem a nie wiem czy go sie potem czuje? A ze wzrokiem to współczuje choć nie wiem co znaczy bo mam 0 przynajmniej do lipca tak było.
emiliab a ja sukienke miała zrobioną całą na drutak przez moją ciotkę.
Czarodziejka wracaj do nas
Sarisa czekam na fotki ze spotkania
mała mi przynajmniej odstesowałaś się od teściów
rysia ty się ciesz że nie musisz po takiej nocce wstac z rańca do pracy. Ja wstaje o 5 i jak by mi niunia takie nacoe urządzałą to bym na pysk przy biurku padła
Kania moj mąż często miał powstarzane że jak by mnie uderzył to by dostał pare razy mocniej. Przynajmniej by się chłopina nie dziwił. Naszczęście nigdy jakoś nie próbował nawet krzyknąć. Śmieje się że bym go zakrakała.
A ja wyrzutów nie mam bo nie mam innego wyjścia i niunia do żłóbka pójść musi. Jak bym zapłaciła za nianie to w ramach obiadu wystawiłabym mleko i jakieś tanie pieluchy i wraz niunią patrzyly się.
wioli pomalutku pomalutku i widze że się wkręcasz w doborowe towarzystwo
Baśka ja podziwiam te co mają np dwoje dzieci z tak małą różnicą wieku i sobie radę dają. Wiem że jak bym musiała to też był dała ale nie chce. Jak sobie dobranocka świetnie radzi czy Kroma. podziwiam
Ikaa29 oj trzymam kciuki aby było ok
emiliab oby było jak u Ciebie. Szef też mi to mówi, że to normalne że tez pochoruje i on się z tym liczy.
A jak mąż?
Chciałam was nadgonić ale co włączyłam strone to coś i tak ciągle.
Ida a znasz moj typ?? hahahahahahahaha a co do cytatu to znam inną wersję "urwe .... (sprzęt męski) przy samej dupie.
Kroma ja też nie wyżyta a po takiej abstynencji to by padł chłopina
Dziulka ja wpadne nawet na kurczaka bez jaj ;-)
Happy ciekawy pomysł panierki. Tylko jakoś nie przepadam za majonezem a nie wiem czy go sie potem czuje? A ze wzrokiem to współczuje choć nie wiem co znaczy bo mam 0 przynajmniej do lipca tak było.
emiliab a ja sukienke miała zrobioną całą na drutak przez moją ciotkę.
Czarodziejka wracaj do nas
Sarisa czekam na fotki ze spotkania
mała mi przynajmniej odstesowałaś się od teściów
rysia ty się ciesz że nie musisz po takiej nocce wstac z rańca do pracy. Ja wstaje o 5 i jak by mi niunia takie nacoe urządzałą to bym na pysk przy biurku padła
Kania moj mąż często miał powstarzane że jak by mnie uderzył to by dostał pare razy mocniej. Przynajmniej by się chłopina nie dziwił. Naszczęście nigdy jakoś nie próbował nawet krzyknąć. Śmieje się że bym go zakrakała.
A ja wyrzutów nie mam bo nie mam innego wyjścia i niunia do żłóbka pójść musi. Jak bym zapłaciła za nianie to w ramach obiadu wystawiłabym mleko i jakieś tanie pieluchy i wraz niunią patrzyly się.
wioli pomalutku pomalutku i widze że się wkręcasz w doborowe towarzystwo
Baśka ja podziwiam te co mają np dwoje dzieci z tak małą różnicą wieku i sobie radę dają. Wiem że jak bym musiała to też był dała ale nie chce. Jak sobie dobranocka świetnie radzi czy Kroma. podziwiam
Ikaa29 oj trzymam kciuki aby było ok
emiliab oby było jak u Ciebie. Szef też mi to mówi, że to normalne że tez pochoruje i on się z tym liczy.
A jak mąż?
.