reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

IDAAAA!!!:crazy::crazy::crazy:no,focha normalnie strzelam jak stad do niewiemgdzie!!!To Ty jak miniu będzie,to bedziesz,tak??a ja to pies:unsure:???dobra,dobra,niech ci będzie...:cool::-p
te te te, wyluzuj:-Dczytanie ze zrozumieniem się kłania:rofl2:jak tylko temat Miedwia został rzucony to się "na liste wpisałam" - nie przez miłość do wody tylko aby Cię spotkać:tak::cool2::-)a jak Miniu zdecyduje się wpaść to tym bardziej nie może mnie zabraknąć - w końcu ona ma dalej więc wstyd "wymięknąć", co nie?:rofl2:

nie chce mi sięęęęęęęęęęęęęęęęę do tego lekarza jechać, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(ps. pewnie będzie osłuchiwanko i z tej okazji stwierdzam iż porządnie wyglądającej I dopasowanej do aktualnych wymiarów bielizny u mnie brak:zawstydzona/y:

Ala, ja się łudzić przestałam że dziecię da mi obejrzeć to co bym chciała, jak jesteśmy alone, bez tatusia... chyba raz do tej pory miała dzień (a raczej wieczór) dobroci dla matki i se obejrzałam co nieco... ja tam wolę się mile zaskoczyć:-pzresztą, kto wie czy dożyję do wieczora:rofl2:

idę łeb suszyć:crazy:

reklama
wioli, kopas w dupas przyjęty;-)ale i tak nie zmienię zdania, ze moje posty rzadko z pełnym odzewem się spotykają, a więc jakaś przyczyna tego musi być:-pa to że co jakiś czas miauczę że mnie nikt nie lubi -
a może ty zbyt wymagająca jesteś????:-p:-D no i zdrówka!!!

Alicja a wiesz, że zapomniałam, że tu Sulejów niedaleko? i w ogóle to nawet tam jeszcze nie byłam, aż wstyd:zawstydzona/y: no i w takim razie zapraszam w odwiedziny skoro tu bywasz:-)
Mała mi najpierw to wielkie gratulacje, że ty taką średnią masz!!! jak ty to robisz kobieto?? no i super, że wam się finanse poprawiły:-)

a ja właśnie skończyłam czyścić klatkę, teraz ubiorę Agę i wyślę z babcią na spacer na trochę a ja coś Agusi do jedzenia przygotuję, żeby przed pójściem spać zjadła i siadam do nauki. mam w planach zrobić coś Agusi na szydełku ale nie mam jeszcze pomysłu co, heh jak wymyślę to się pochwalę

Wow dziś niunia wstała o 7,45 i poraz pierwszy od urodzenia wstałam akurat równo z nią czyli ogranizm sambył gotowy do wstania. Odrazu lepsze samopoczucie. Gorączka od wczoraj rana nie wróciła. Tak wiec chyba jutro wyjdę z niunią do sklepu osiedlowego po pieczywo i pare minut pospaceruje aby nabrać powietrza. Co otym sądzicie. Siedziałybyście w domu czyjednak chwilowy spacerek bo też nie chce przegiąć.

rysia ja to conajwyżej mogę pospakać ale po nerwach męża ;-)

wioli ja poniedziałek wieczorem przeleciałam cały dom w poszukiwaniu pilota i co po godzinie jak już zrezygnowałam znalazłam w kozakach w przedpokoju.

happy heh jak będzie to lipiec albo sierpień to może i ja bym sięs skusiła z wami choć 3-4 dni. Narazie nie wiem jak będzie z urlopem

Alicja narobiłaś mi marzeń o żelakach ach te moje smieżelki

Elwirka jak mmieszkałam zrodzicami to też mało lubiałam. Przeszło jak przeszłam na własny garnuszek. Mimo to sporo jeszcze nie lubie ale niejest tak źle.

mała mi gratuluje

Alicja och sulejów nas spotkanie bym ogromnie pasował ;-)

stawiam dziś imieninowe drineczki.Choć z wami je spędze

Idusia jeszcze dojdzie do tego że speszyl dla lekarza polecisz bielizne kupić :-D pan doktor byłby zachwycony :-) :rofl: :-p

mamaagusi, elwirka bedę się odzywać po nowym roku (bo teraz zwyczajnie nie mam już kiedy) to mam nadzieje że uda się nam coś razem wykombinować :-)

dawidowe wszystkiego naj naj naj!

378_cukier4.jpg

c66fac7da5848b839ebc02df68ac40f8.jpg

1e5b228ead019de07c217fcc9b06dbe7.jpg

witam dziewczynki cisnienie mi sie z rana podnioslo ze hej rano o 8;15 dostalam smsa ze szkoly ze jednak ja otworza no chyba ich powalilo ze bede z jezykiem leciec bo oni zmienili zdanie gdzie byli wczoraj:wściekła/y:w tylku mam ich zmiane decyzji poznioej nadrobie lece do mamuski

wioli i bardzo słusznie- obudzili się:no::cool:
dawidowe -ale by było supeeer:tak::-):happy:.
Wszystkiego najnaj naj z okazji imieninek:***:-):tak:
Aha,ja bym spokojnie wyszła na spacerek z Niunią:tak:- mi tak lekarka zalecała kiedys przy Maksiu i na dobre mu to wyszło.

Witajcie!

Ja dzisiaj nie śpię od 5.30. Ale ja na bb tak wcześnie nie wchodzę;-). No i z samego rana mała niespodzianka-Franek włożył myszkę bezprzewodową do...kubka z kawą:shocked2:. Niestety,jak na razie myszka nie działa. Więc,jak wstanie,to się ubieramy i lecimy do sklepu po nową. W sumie to i dobrze się stało,bo od jakiegoś czasu nosiliśmy się z zamiarem kupna myszki przewodowej,bo już mnie :wściekła/y: brała,jak musiałam ciągle ładować baterie:no:. Jeszcze spróbuję oddać myszkę do reklamacji,bo nawet rok nie minął,ale zobaczymy... Generalnie to uszkodzenie mechaniczne,ale ja nie muszę się do tego przyznawać(mogłam nie widzieć tego co się stalo;-)).

mała_mi gratuluję średniej:tak:. I super,że masz takie fajne stypendium:-)
dawidowe wszystkiego najlepszego;-):laugh2:
mamaagusi oby mecz Wy-katar zakończył się waszym zwycięstwem:****
ida oj,może Miśka da ci pooglądać TM:sorry:. No i ja też się sfochowałam,jak przeczytałam,że jak miniu będzie,to ty na 200%:confused2::crazy:. Daj znać co tam u lekarza(tudzież u ciebie w środku) słychać(albo nie słychać)...

reklama
Do góry