reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

no szkoda, ale widocznie miłość zwyciężyła marzenia:cool2:
poza tym wszystko wszystkim, ale za tą walkę którą Michalina przeprowadziła z samą sobą powinnyśmy ją szanować, a nie stwierdzać że tylko "na tym jedzie". ja sie cieszę że ma siłę spełniać swoje marzenia i nawet jej tej siły zazdroszczę:zawstydzona/y:
beti, a właśnie że mnie nie wystraszyłaś:-p

reklama
ja ogólnie tyż do Michaliny nie mam i nawet ją lubię bo konrtenie mówi i mądrze. Olga ładna ale zarozumiała, a Ania no cóż już o niej pisałam

Ida ,dla jasnosci napiszę,że podziękowałam Ci za to,co napiasłaś o Michalinie.Bo tez uważam,że w naszym nietolerancyjnym kraju jak najwięcej powinni miec możliwość wypowiadania się ludzie,którzy "idą pod prąd" :tak:
Koleżankę znalazłam i nawet kilka fotek z sesji wrzuciła.To,oczywiście,stare dzieje,bo ona kariere kilka lat temu już zakończyła-hehe,w tym zawodzie emerytura szybko nastepuje

Ida popieram ale też nie można na takich rewelacjach swoich marzeń. Ciekawa jestem jak by daleko zaszła jak by nie podzieliła się tą informacją z ludzimi. A to że Ania była gruba a teraz chuda 'i taka piekna" :eek: nie miała wpłuwu na ocene bo to raczej akurat ludzi już nie rajcuje. Chyba że by miała 200 kg i w rok taką sylwetkę no to :tak:. Ale jej nie bronie bo nie mam faworytów. Generalnie bardziej mnie ten program bardziej denerwuje niż kręci i oglądam jak jestemw domu jednym okiem.

hejka co do TM, to dla mnie one 3 są na tym samym poziomie, każda ma jakieś wady, jedna zadziera nosa, druga dziecinna, a trzecia zakompleksiona. Ja jestem za Anią, może i jest dziecinna i głupia, ale przypomina mi siebie samą jak byłam w jej wieku, ja też taki dzieciuch byłam i jakoś wyrosłam z tego, a jaki płaczek byłam, płakałam jak miałam iść do odpowiedzi przed tablicą. Co do Michaliny to dziewczyna ma dobre serce i chyba jest z nich najmądrzejsza życiowo, a co do Olgi to jest piękna, tylko głos ma wyniosły, no ale głosem nie będzie robić tylko ciałem i twarzą.

dawidowe, tylko widzisz, mi się rozchodzi o to, że na czuja stwierdzam że to reżyserzy nakręcają "historięwiadomojaką" a ona może przez to co najwyżej ucierpieć, bo (nawet twoja postawa jest przykładem) ludzie stwierdzą że ją jurorzy specjalnie "promują" i po prostu głosować nie będą - oby tak nie było bo :no:moim zdaniem ona tylko traci na tym rozgłosie i już...

beti, no to się rozumimy:rofl2:szkoda mi jej bo na pewno nie wygra... a myślę że najlepiej by sobie poradziła z wygraną:cool:

DAWIDOWE wszystkiego naj naj z okazji imienin, a juz najbardziej na swiecie to ci zycze zeby maz cie zaskoczyl i znienacka przyjechal!!!! no iwpadaj an drina do mnie:)))

MALA MI wieeelkie gratulacje stypendium i ciesze sie cholernie ze wam bedzie lzej teraz:))

IDA, HAPPY jak bede miala do PL przyjechac to wali mnei to a macie byc oooo :rofl2:

aaaa co mialam wam mowic i mi wylecialo zm ojej pustej paly: wczoraj Leane jak u niani byla i ten chlopczyk 3 letni to powiem wam ze balam sie ze bedzie zazdrosny bo on u tej niani jest od 8 mca zycia. a co sie okazalo ?? dzis sie widzialam z niania to mowila ze Ryan przynosil Leane swoje zabawki, glaskal ja po glowie i czule do niej mowil " moja pchelko" :)))))
a przy okazji niania zauwazyla ze mlodej wylazic bedzie czworka.... ten " wampirkowy" zabek na dole...

SARISKA zaciskam kciuki zeby ci sie para dorodnych jajeczek trafila tym razem:)))) najwazniejsze ze wszystko oki:))

DARECZKA moje dziecie chodzi spac kolo 20.30 od jakeigos czasu i nawet ze dobrze tak jest nam:)

RYSIA ja na kopenhaskiej to w 4 dzien to mam takie luzy w spodniach ze szok. jakby ktos ze mnie powietrze spuscil. a jutro sie dowiem czy bede sie dietowac, bo jak sie okaze ze mam hormony brac nadal to dietowanie sie psu na bude.a co do diety kapuscianej to schudlam szybko 5 kilo a utylam 11, a po kopenhaskiej efekt sie trzymal bardzo dlugo bo od kwietnia do listopada( zaczelo sie obzarstwo jesienno zimowe...)

a dzis w pracy -zas chaotycnzie pisze- klient mnie podrywal, gosciu kolo 45 lat przy ludziach prawil mi komplementy ze mam cudne oczy ze moj maz to ma szczescie i wogole...kurna czerwona bylam jak burak!!! a mezowi nie mowilam bo by chyba tam polecial i warowalby caly dzien zeby utrafic klienta.....zazdrosnik:ppp

NATOLIN pamietaj ze po deszczu zawsze wychodzi slonce, tyle ci powiem, po prostu wiedz ze bedzie lepiej i juz

DAWIDOWE jak moja babcia wrocila z australii kupe at temu (pojechala na pol roku do rodziny swojej) to jadlam cos co mi smakowalo jak cholera... jak juz zjadlam to sie dowiedzialam ze to byly.... mrowki w gorzkiej czekoladzie!!!!! mialam wtedy jakos 10 lat chyba! a smaokowalo jak rodzynki w czekoladzie:)))

nadrobilam 17 stron!!! was pogielo!!!!!!!!!!!!!!!

Ida tylko to nie jurorzy promomują a stacjaTVN szukająca jak zwykle rozgłosu. A jurorzy zapewne są na tyle opłaceni że wiedzą kogo mają wybrać. Ja nie wierze już w uczicwość tych programów ani głowanie ludzi. Wszytko musi się zawsze pieknie zakończyć aby do jakiegość nowego progrmau było o czym mówić.

reklama
Do góry