DAWIDOWE wszystkiego naj naj z okazji imienin, a juz najbardziej na swiecie to ci zycze zeby maz cie zaskoczyl i znienacka przyjechal!!!! no iwpadaj an drina do mnie

))
MALA MI wieeelkie gratulacje stypendium i ciesze sie cholernie ze wam bedzie lzej teraz

)
IDA, HAPPY jak bede miala do PL przyjechac to wali mnei to a macie byc oooo
aaaa co mialam wam mowic i mi wylecialo zm ojej pustej paly: wczoraj Leane jak u niani byla i ten chlopczyk 3 letni to powiem wam ze balam sie ze bedzie zazdrosny bo on u tej niani jest od 8 mca zycia. a co sie okazalo ?? dzis sie widzialam z niania to mowila ze Ryan przynosil Leane swoje zabawki, glaskal ja po glowie i czule do niej mowil " moja pchelko"

))))
a przy okazji niania zauwazyla ze mlodej wylazic bedzie czworka.... ten " wampirkowy" zabek na dole...
SARISKA zaciskam kciuki zeby ci sie para dorodnych jajeczek trafila tym razem

))) najwazniejsze ze wszystko oki

)
DARECZKA moje dziecie chodzi spac kolo 20.30 od jakeigos czasu i nawet ze dobrze tak jest nam
RYSIA ja na kopenhaskiej to w 4 dzien to mam takie luzy w spodniach ze szok. jakby ktos ze mnie powietrze spuscil. a jutro sie dowiem czy bede sie dietowac, bo jak sie okaze ze mam hormony brac nadal to dietowanie sie psu na bude.a co do diety kapuscianej to schudlam szybko 5 kilo a utylam 11, a po kopenhaskiej efekt sie trzymal bardzo dlugo bo od kwietnia do listopada( zaczelo sie obzarstwo jesienno zimowe...)
a dzis w pracy -zas chaotycnzie pisze- klient mnie podrywal, gosciu kolo 45 lat przy ludziach prawil mi komplementy ze mam cudne oczy ze moj maz to ma szczescie i wogole...kurna czerwona bylam jak burak!!! a mezowi nie mowilam bo by chyba tam polecial i warowalby caly dzien zeby utrafic klienta.....zazdrosnik

pp
NATOLIN pamietaj ze po deszczu zawsze wychodzi slonce, tyle ci powiem, po prostu wiedz ze bedzie lepiej i juz
DAWIDOWE jak moja babcia wrocila z australii kupe at temu (pojechala na pol roku do rodziny swojej) to jadlam cos co mi smakowalo jak cholera... jak juz zjadlam to sie dowiedzialam ze to byly.... mrowki w gorzkiej czekoladzie!!!!! mialam wtedy jakos 10 lat chyba! a smaokowalo jak rodzynki w czekoladzie

))
nadrobilam 17 stron!!! was pogielo!!!!!!!!!!!!!!!