Roxannka
Pracująca mama!
Ufff jestem :-) jakby ktoś nie zauważył to od przedwczoraj mnie nie było ... tęskniłyście ? 
dawidowe, i jak listy do M. obejrzane ? czy nie dałaś rady?
ooo wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :-):-):-) i oczywiście zdrówka dla Laurki! czyli to jednak po szczepieniu ?
mamaagusi, zdrówka dla Ciebie i Agi!!!
alicja, a jak twoje samopoczucie, nie doczytałam czy sie już wykurowałaś ? Profilaktycznie zdrówka życze ;-)

dareczka, witaj :-)

doris, przykro mi z powodu kiepskiej nocki :-(mam nadzieje, że dzisiejsza bedzie u was lepsza!
sarisa, ciesze się że wizyta u gina ok i fasoleczka juz sobie piękne "gniazdko" uwiła :-) co do baby w kolejce to się wypowiadać nie bede bo szkoda słów, niestety ja też takie czarownice na swojej drodze spotykam

;-)
A co do badań to uważam że powinny być, jak najbardziej, przecież nie każdy wie że jest nosicielem, nie zawsze to jest oczywiste i niekoniecznie wynika z trybu życia. Ale oczywiście wyniki powinny być przekazywane w zamkniętych kopertach, prywatność i ochrona poufnych danych
ragna, mi linomag nie pomógł na suchą skóre rąk, a wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej wysuszał, oczywiście nie od razu ale po kilku dniach stosowania. Niestety nie mam żadnego sposobu, u mnie poprostu samo przechodzi, a potem znowu się pogarsza i tak wkółko, naszczęście rzadko więc nie narzekam póki co ;-)
kroma, współczuje dolegliwości żołądkowych :-(
;-)
rysia, czarodziejka, gratuluje sukcesów dietowych :-) może i ja się wkońcu skusze, ale nie wiem co na to moja słaba silna wola
raczej nie bedzie zachwycona 

emiliab, Polska to dla mnie patriotyzm, a namiot w pierwszej chwili z ciążą się skojarzył ale to też mogą być przyszłe wakacje pod namiotem ;-) Akcja z myszką, oj nie zazdroszcze pomysłowego Frania
ida, zdróweczka oczywiście życze, oby antybiotyk pomógł!
makuc, pracująca mama pozdrawia zapracowaną matke polke :*
happybeti, w moim rossmanie takowego płynu do kąpieli nie ma

Jak ona wygra to się załamie, już poprzednią edycje wygrała taka pierdoła i teraz powtórka z rozrywki

Wow ale się rozpisałam, a jutro rano do pracy trzeba wstać
No nic jakoś dam rade ;-)
Kolorowych ...

no często często, ale my mamy prywatną opieke i tam chyba takie mają standardy, mi to odpowiada bo przynajmniej wiem co się dzieje, a że ja panikara to mam spokojną głowe ;-)Oliwia średnio...dzięki za info o tych inhalacjach. Cieszę się, że Patryk czuje się już lepiej. Często macie te kontrole ale to dobrze :-)
dzięki za wyjaśnienie :-)roxannka zanim założę jej pampka to najpierw go zapinam i później zakładam jak majteczki i ewentualnie poprawiam jeszcze i zdrówka dla Ptysia i dla Oliwki Kani
dawidowe, i jak listy do M. obejrzane ? czy nie dałaś rady?
ooo wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :-):-):-) i oczywiście zdrówka dla Laurki! czyli to jednak po szczepieniu ?
mamaagusi, zdrówka dla Ciebie i Agi!!!
alicja, a jak twoje samopoczucie, nie doczytałam czy sie już wykurowałaś ? Profilaktycznie zdrówka życze ;-)
o jakie to słodkie :-) Patryk rozpoznaje melodyjke w moim telefonie jak dzwoni mąż i rwie się wtedy do telefonuAlicja właśnie leży z moim telefonem i ciągle "tato, tato" powtarza. Już 3xdo D. dzwoniłam, bo podchodziła i ze łzami w oczach "taaato" było![]()

dareczka, witaj :-)
u mnie czasem nawet połowa nie zostaje ;-) a i tak wędline to ja jem raz na pół rokuElwirka :-) ja mam tak, ze też tłustego nie zjem, będe okrawać aż z plasterka wędliny połowa zostanie![]()

doris, przykro mi z powodu kiepskiej nocki :-(mam nadzieje, że dzisiejsza bedzie u was lepsza!
sarisa, ciesze się że wizyta u gina ok i fasoleczka juz sobie piękne "gniazdko" uwiła :-) co do baby w kolejce to się wypowiadać nie bede bo szkoda słów, niestety ja też takie czarownice na swojej drodze spotykam

brzmi to jakby na dzień dobry hivem zarażalia i byłam w szoku, bo teraz NFZ na dzieńdobry w standardzie funduje HIV![]()

;-)A co do badań to uważam że powinny być, jak najbardziej, przecież nie każdy wie że jest nosicielem, nie zawsze to jest oczywiste i niekoniecznie wynika z trybu życia. Ale oczywiście wyniki powinny być przekazywane w zamkniętych kopertach, prywatność i ochrona poufnych danych

ragna, mi linomag nie pomógł na suchą skóre rąk, a wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej wysuszał, oczywiście nie od razu ale po kilku dniach stosowania. Niestety nie mam żadnego sposobu, u mnie poprostu samo przechodzi, a potem znowu się pogarsza i tak wkółko, naszczęście rzadko więc nie narzekam póki co ;-)
kroma, współczuje dolegliwości żołądkowych :-(
tym razem się wyłamuje bo ja dopiero co wyzdrowiałamChyba bierze nas wszystkich przeziębienie, jeszcze tego brakowało...
;-)rysia, czarodziejka, gratuluje sukcesów dietowych :-) może i ja się wkońcu skusze, ale nie wiem co na to moja słaba silna wola
raczej nie bedzie zachwycona 

emiliab, Polska to dla mnie patriotyzm, a namiot w pierwszej chwili z ciążą się skojarzył ale to też mogą być przyszłe wakacje pod namiotem ;-) Akcja z myszką, oj nie zazdroszcze pomysłowego Frania

ida, zdróweczka oczywiście życze, oby antybiotyk pomógł!
makuc, pracująca mama pozdrawia zapracowaną matke polke :*
happybeti, w moim rossmanie takowego płynu do kąpieli nie ma

oj tak, nie powiem ładna dziewczyna ale mogliby ją zakneblowaćteż to oglądam a na ta Anię patrzeć nie mogę albo inaczej słuchać jej nie mogę![]()

Jak ona wygra to się załamie, już poprzednią edycje wygrała taka pierdoła i teraz powtórka z rozrywki

moim zdaniem to było ukartowane, za dobrze się zapowiadała i pewnie już robi kariere, w takim programie nic nie dzieje sie bez powoduIdek tak VIERA ahhhhhhhh że też musiała zadzwonić do chłopaka wrrrrrr

Wow ale się rozpisałam, a jutro rano do pracy trzeba wstać
No nic jakoś dam rade ;-)
Kolorowych ...
Ostatnia edycja:
a tak w ogóle tom ciekawa co u tej Papierskiej słychać aktualnie???