reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

moja mama też mówi że takiego wrzątku nie można jeść bo to nie zdrowo. No cóz ojciec też je a ja mam to po nim. Pamietam jak przychodziłam do domu a mama zupa jest i mam sobie nalać bo dopiero wyłączona (jakieś 5 minut temu) a ja oczywiscie na gaz bo zimnej nie będę jadla. :-D:-D

ja jak zupa mnei w pysk nei parzy to nie jem, musi byc parzaca goraca i juz. i tak jak ty podgrzewalam zawsze. nienawidze zimnego zarcia czegos co powinno sie jesc na goraco np bigos.

a tak w ogole to mam dylemat.... zrobic golabki czy bigos?? chce mi sie czegos takiego....

reklama
DAWIDOWE mam ochote spedzic nocke w lozku a nie w kuchni:))) golabki sa pracochlonne a dawno nie jadlam, bigos robi sie poniekad sam:))) i teraz nie wiem co sprodukowac....

Ida jeszcze raz wszystkiego najlepszego;-). Aha,ja na kurniku gram czasami w literaki:-).
hehe, a mi teraz głuppio nawet zaczynać z kimś grę bo wyszłam z wprawy i pół godz kombinuję:zawstydzona/y:

beti, jaki ty masz czas w badziąga??? bo nie wiem czy mam sie czym chwalić;-)

na kurniku jest jeszcze taka gra w kulki, masakra dla takiego tępaka logikowego jak ja - ale pykam:rofl2:

wioli, bo zapomnę!!!!!!! ściungłam sobie z chomika parę piosenek loski:-D nie kojarzę wszystkich z XF a z listą z płyty porównywać mi się teraz nie chce, ale już se mogę go trochu posłuchać:-pi monikę też sobie ściungłam:laugh2:

jak zwykle niezapowiedzianie (choć to zawsze do przewidzenia:dry:) zwalili mi się imieninowi goście dzisiaj, czyt. teście i szwagierki z dzieciakami(chociaż m mówił im że jak już to bez młodych bo ja chora:crazy:). i tak stwierdzam że bardziej lekkostrawni są na ich terenie niż na moim:rofl2:chociaż pod tym względem to ja jestem inna, bo wolę znajomych zaprosić na imprę niż rodzinkę:-pbardziej swojsko mi wtedy:rofl2:

jeszcze z pół h i wezmę tabsa

oj IDULCU nie przesadzaj, jak impreza to impreza oooo:)))

a dzisiaj tesciowa zapraszala nas na obiad za tydzien...taaaaaaaaa juz polecialam!! sobota koncze o 20.40 a w poniedzialek na 8.30 i do 20.40 z 2h przerwy. chyba ja pogrzalo. przy okazji powiedzialam jej o swietach i mozliwe ze sama przyjedzie a jej facet bedzie ze swoimi dziecmi. jesli z tesciowa nie przyjedzie to osobiscie mu jaja urwe i neich zapomni ze my pprzyjedziemy do niego na impreze lub jego dzieci.

pije winko musujace i mi tak walnelo ze jaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziulka ale jak zrobisz to i to to jaka satysfakcja smaku męża hihihihihi

Kurcze jednak książka 250 stron to nie dla mnie, skończyłam w 3 wieczory i mi szkoda bo koniec.

dawidowe, mam tak samo:rofl2:dlatego uwielbiam sage Diany Gabaldon, naście tomów minimum 300stron jakoś każdy, a jak dojdę do końca to mam ochotę od początku zaczynać bo rewelacyjnie napisana:-D
i chyba z tego samego powodu od mojej mamy pozyczę sagę, którą w "fakcie" dawali:-pklimaty celtyckie czy jakuś tak, wiec może mnie zaciekawi;-)

ja nie mam czasu nawet na gazete:pppp albo robota, albo w domu cos robie ale jestem dumna jak paw bo mam pomyte okna i poprane firnay ooooooooooooooo:))))))))))))))))

zmienilam tez posciel Leane ooooooooo:))
a jutro rano pranie wlaczam i mloda dzis juz przezywala ze "pralka pralka" jak ladowalam pranie zeby se podgonic robote na jutro. bedzie spokoj jutrooo:))) wlacze pranie i bedzie 40 minut totalnej ciszy i spokoju:)))))

Idą ja wlasnie nie sciagam z netu bo obiecalam sobie ze kupię
Dziulka zrób bigos mniej roboty ida u mnie na odwrót wole rodzinie przynajmniej bez oporów zaciagam ich do sprzątania :-D
dawidowe proponuje przeczytać wszystkie tomy encyklopedii:-D;-)

Obejrzalam wichry namiętności poryczalam sobie a teraz idę cieszyć się chlopem

reklama
wioli nie jakos encyklopedia mi nie pasi. Zbyt bym błyszczała na forum.:laugh2:

Ida nie znam tej autorki i zaraz zobacze. Jak mi się spodoba to przylece i ci przyleje bo ja kolejke ksiązek mam chyba 100 pozycjową. :crazy:

Do góry