mile zaczęty poranek na BB przerwała mi jak zwykle "namolna",potem już czasu nie było:////.W ogóle to coraz mniej mam na wszystko czasu,sił,chęci...wszystkiego....
(((>Stara się robię
.
Z pamięci,nie wiem,co w niej zostało...
Za pominięcie z góry przepraszam
kahaa- spokojnej podróży i cudownych świąt z rodzinka i przyjaciółmi :***
wioli-widzę,że koleżanki mamy obie "super"
.Tylko ja "tej mojej" już dawno przestałam żałowac czy się nią przejmowac...no,niestety...jak Kuba Bogu...
efa- zdrówka dla Ciebie- fajnie,ze jesteście we trójkę
.
sheeney- kciuki za Hanię
sariska- a spróbuj wiecej pić
.Twój organizm potrzebuje teraz więcej płynów,bóle głowy często są wynikiem lekkiego odwodnienia.Nawet jakby to nie to,to woda czy soczek Ci nie zaszkodzi
mała Mi
Ta Twoja teściowa to faktycznie alien jakiś
- pieluszki nie umie zmienić?????To jak ona swoje dzieci wychowała????Chyba,że nie umie pampka Łukaszkowi zapiąć.Może na takie "okazje" kup jedną paczkę "pieluchomajteczek",takich do wciągania na pupę?
...no i resztę zapomniałam....
W czym szarpiąca mnie za nogę Amelka wydatnie pomogła.Pa,idziemy czytać ksiazeczkę
nat- co do UP niestety,nie pomogę....nie wiem....na pewno dla Ciebie wygodniej by było,jakbyś nie musiała tam się meldować,ale czy coś tracisz przez to???Nie mam pojęcia....
Z pamięci,nie wiem,co w niej zostało...
Za pominięcie z góry przepraszam
kahaa- spokojnej podróży i cudownych świąt z rodzinka i przyjaciółmi :***
wioli-widzę,że koleżanki mamy obie "super"
.Tylko ja "tej mojej" już dawno przestałam żałowac czy się nią przejmowac...no,niestety...jak Kuba Bogu...
efa- zdrówka dla Ciebie- fajnie,ze jesteście we trójkę
.sheeney- kciuki za Hanię

sariska- a spróbuj wiecej pić
.Twój organizm potrzebuje teraz więcej płynów,bóle głowy często są wynikiem lekkiego odwodnienia.Nawet jakby to nie to,to woda czy soczek Ci nie zaszkodzi
mała Mi
Ta Twoja teściowa to faktycznie alien jakiś
- pieluszki nie umie zmienić?????To jak ona swoje dzieci wychowała????Chyba,że nie umie pampka Łukaszkowi zapiąć.Może na takie "okazje" kup jedną paczkę "pieluchomajteczek",takich do wciągania na pupę?...no i resztę zapomniałam....
W czym szarpiąca mnie za nogę Amelka wydatnie pomogła.Pa,idziemy czytać ksiazeczkęnat- co do UP niestety,nie pomogę....nie wiem....na pewno dla Ciebie wygodniej by było,jakbyś nie musiała tam się meldować,ale czy coś tracisz przez to???Nie mam pojęcia....
Ostatnia edycja:
.Tylko...czy skórka warta wyprawki...?chyba na Twoim miejscu "wypisałabym się " z tego interesu
.Skoro mąż może Cię ubezpieczyc,a Ty w najbliższym czasie nie zamierzasz iść do pracy,to raczej nie ma sensu tam sie ciągac....