kahaaa
Fanka BB :)
kurcze cos nie mam dzis czasu nanic w pracy, a jutro juz lecimy wiec zycze tylko wszystrkim mamusiom i ich dzieciaczkom oraz tym gorszym polowkom Wesolych Swiat. oby wam sie spelnily wszystkie marzenia....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Muszę postarać się wcześniej wyjść z zajęć, żeby być po 20 w domu a nie koło 22, bo nie wiem jak to będzie wieczorem z jego marudzeniem a wątpię coś że im Łuki zaśnie.
ona do mnie ze można przyszyc no kurka wodna przyszyc
Nie liczę ze mi ja odkupi bo groszem niesmierdzi bo jak juz ma kasę to wydaje na totalne głupoty ale żadnej skruchy czy słowa przepraszam juz chyba sobie daruje ta znajomość zła jestem strasznie tym bardziej ze zrobiła to specjalnie taki stwor mały
Ojejku, Rysiu, przepraszam. Ciebie oczywiście też całuję :*****Efa fajnie że wróciłaś![]()