reklama

Październikowe Mamy 2010

SHEENEY gratulacje!!!!
i na razie tyle. Ja chyba doszczętnie zmysły przez tą pracę i przedświateczne w niej zamieszanie postradam :errr: z tego wszystkiego zapomniałam kartek na Święta kupić :no:

reklama
Efus fajnie,ze jestes!!!!:-):-):tak:i ze razem z mezem!

Co do Usg to bylo dosc szybkie:dry: ale wszystko jest na swoim miejscu,nozkami machał,wymiary idealnie zgadzaja sie z czasem ciazy,przewidywany termin porodu to 13 maja!!:-D Cos mamy szczescie do 13stek..
Nawet synek widzial juz swojego młodszego brata .Na poczastku nie powiem bylam troche hmm,,rozczarowana ze nie dziewczynka ale w sumie juz obgadalismy,ze fajnie.Teraz tylko musimy rozpisac konkurs na imie bo nie mamy zielonego pojecia

SHEENEY to dobrze że wszystko prawidłowe i dzidziuś sobie rośnie i gratuluję !!!

Makuc a mi przypomnialaś o kartkach bo ja już dawno kupilam i gdzies leżą no to idziemy dzielnie wypisywać

A na tych ubezpieczeniach i urzędach pracy to ja też nie czaje bazy za bardzo.Jak skonczyl mi się macierzyński poszlam tylko do pracy jak z ubezpieczeniem teraz jak jestem na wychowawczym a oni że jest oplacane i nie mam się o co martwic także już nie wnikałam.Przed ur boryska placiłam jeszcze prywatnie pzu przez chyba 8 lat w sumie i za urodzenie dostalam marne 800zł (tzn marne w porownaniu ze składkami których bylo z 10razy więcej) i na nastepny m-c się wypisalam.

elwirka to fajnie, że Oliwka taka grzeczna na szczepieniu była
mała mi ja trzymam mocno kciuki, żeby jednak teściowa podołała i żeby ci się mimo wszystko udało wcześniej wrócić
efcia!!!! jestes!!!! i współczuję że Oluś chory:( dużo zdrówka dla niego:*
sheeney to ogromne gratulacje!!!!
no, Agusia już śpi, tak się wybiegałyśmy i wybawiłyśmy dziś, że padła w minutę jak tylko ją położyłam. dzisiaj o dziwno była bardzo grzeczna choć nadal problemy z jedzeniem, a więc ten ząbek cały czas próbuje się przebić. oby zrobił to szybko. trzeba by się zabrać za kompletowanie prezentów bo my jeszcze się za to nie zabraliśmy a święta się zblizają. no ale w sumie co roku tak na ostatnią chwilę zakupy robimy więc to normalka ale i tak w tym roku skromnie będzie bo kiepsko z kasą no ale coś wymyślić trzeba

Sheeney gratuluje płci "brzydszej".Hihi co jak co,ale miałam przeczucie że to będzie chłopiec (co zresztą nawet w kciukach pisałam).Ja tam widzę tego plusy...ciągle będziesz dla męża tą najpiękniejszą (córa mogłaby Ci zabrać ten przywilej;-))

a ja właśnie jakieś o,5 godz. temu wyprawiłam Miłosza na basen i delektuje się ciszą i spokojem w domu (bo dzisiaj to w humorkach przeszedł samego siebie);-)

Miłego wieczorka:-)

Edit:stwierdziłam że ciszy mi już wystarczy i właśnie zmykam na szybkie piffko z kumpelą (bo przecież trza intensywnie wykorzystać "wolny" czas):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rysia- no to są plusy że będzie Sheeney dla M najpiękniejsza, ale potem jak chłopaki zaczną sprowadzać panny do domu to będzie dopiero :-) a ja ci Sheeney gratuluję syna, ja jakbym miała mieć 3 to też bym chciała chłopaka. W sumie jaki luz z ciuszkami, bo ja teraz jak się zapomnę to Arkowi Olki różowe rajstopy założę :-). Mamaagusi- ja mam już luz z prezentami, no dla M mi został, ale z nim też szybko się uporam, a ja za to mam syf w domu i jakoś nie śpieszy mi się ze sprzątaniem. Niech Agusia śpi smacznie bez pobudek i powodzenia dla niej w ząbkowaniu.

Mój Arek jak poszedł spać o 16 bo ja głupia mama zapomniałam ze nie miał drzemki popołudniowej tak wstał o 18 maruder mu się załączył, ale na szczęście znowu jest śpiący i sobie dosypia teraz w łóżeczku, jeszcze nie śpi ale sobie mruczy.

Rysia masz racje wykorzystają ten czas do ostatniej minuty
Kroma wola abyś synka?ja to marzyłam o córce ale Niebylo mi dane z trzecim juz nie zaryzykuje choćby nawet ktoś mi dał 100% pewności ze będzie dziewczynka
Sheeney lubisz gotować?bo tak za 10lat będziesz musiała stos kotletow robic;-)

Ja sobie pije kawie bo usnelam przed tv dziecko mnie obudzilo a ja myślałam ze to ranem i polecialam robić flaszke:rofl2:trzeba się obudzić nie ma co

wioli- ja już mam to i to, jakoś chciałabym jeszcze chłopca, chociaż dziewczynki też słodkie są, ale mają trudnij w życiu i o chłopca się inaczej człowiek martwi, ale i tak martwi, ważne zdrowie dzieci, a jak na razie to mi starczą dwa maluchy, a jakbym miała mieć już 3 to chyba za jakieś 5 lat, muszę pracę znaleźć. A co do tych kotletów to ja mam córkę ale ona je więcej niż nie jeden chłopak.

Kroma mój k miał takie same argumenty bo zawsze wolał mieć syna,tyle ze za 10lat to Ola będzie juz pannica i zacznie się dbanie o figure;-)A chłopcy bedą chcieli mieć bicepsy wiec trzeba będzie mieć z czego je robić :-D

reklama
Dobranocka rekolekcje w ciszy i skupieniu u Ciebie będą trudne :-)
A co do dyscypliny u Was to zazdroszczę, moje dziecko minuty by na pewno nie usiedziało.
Ragna trzymam kciuki za pracę!
ooo, czyli kaahy nie będzie już teraz 2 tygodnie :-(
Elwirka to dobrze, że Oliwka dzielna. Mam nadzieję, że dobrze się czuje po szczepieniu.
Mala mi daj znać jak teściowa dała radę.
Efa zdrówka dla Olusia. Co mu jest? Cieszę się, że Ty wychodzisz na prostą i że jesteście razem w Bydgoszczy. I w ogóle, że jesteś na forum :-*
wioli kiepsko z tą myszką :-(
Kroma a z biblioteki nie możesz czegoś pożyczyć? Ja korzystam z biblioteki, bo stwierdziłam, że mam za małe mieszkanie na książki :baffled: a tych co mam się na pewno nie pozbędę
Ty to jesteś niesamowita :-) Zapomniałaś Arka położyć na drzemkę :-) Ja to mogłabym zapomnieć ewentualnie dać jeść, ale położyć spać na pewno nie ;-)
Sheeney gratuluję! ja bym się bardzo ucieszyła, bo mi się marzy trzech synów :-p
Dobrze, że wszystko OK.
Dobranocka ja jestem zarejestrowana tylko zastanawiam się czy się nie wypisać ;-)
Rysia daj znać jak wrócisz :-) Jak tam na piwku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry