reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

natolin- to naucz moje odzwyczajania od tej pieluchy, bo starsza też targa i każe mi wąchać.
O i zapomniałam o Dobranoce- ciesz się kobieto, że nie włazi, bo nie trzeba siedzieć pod kanapą i łapać jak leci. Ty to już pierogi ulepiłaś, a mi wstyd bo ja nie umiem :zawstydzona/y:

reklama
Dawidowe nie dziwię się
Kroma samo jakoś wyszło, nie planowałam tego
A pierogów też nie umiem robić, ale nawet nie chciałoby mi się uczyć ;-)

Dostałam mało pozytywne wieści odnośnie mojego problemu rodzinnego, więc :-( :sad:

Ostatnia edycja:
Bry wieczór...

Elwirka
witaj, tak sobie myślę że może Oliwi niewygodnie jest spać w wózku i dlatego się budzi.
Dobranocka u Nas kanapy i fotele są już opanowane, na ławie jeszcze nie siedziała ale wszystko przed nami. Ile nalepiłaś tych pierogów???
Kroma nic trudnego z tymi pierogami, oj ja to bym się na kilka dni do Ciebie przeprowadziła żeby popatrzeć te te Twoje Radości :-)
Rysia nie szalej z tymi porządkami, do Wigilii jeszcze dwa dni :-)
Dawidowe rusz się po tą herbatę heh ;-)
Natolin przykro mi:-(
Makuc dziś nie było :-( mam nadzieję że świąteczne przygotowania ją pochłonęły.
Mamaagusi, Alicja, Ida, Happy odezwijcie się proszę jak tam u Was przygotowania do Świąt !!!
Wioli słyszałam o tym prowadzeniu ciąży ale rodzić podobno jest spoko, to prawda???
Ja też od popołudnia w nerwach, to siostra wyników badań nie ma, to poszukujemy mojego męża brata... wyjechał wczoraj z Francji, miał być dziś po 16 w Krośnie i nie ma go....

jestem i ja. Jakoś średnio mam ochote pisać, szczerze powiedziawszy. W pracy tak się dzisiaj :wściekła/y: że myślałam, że wyjdę z siebie i nie wrócę. A dodatkowo cały dzień sprzątania (tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwile zostawia :zawstydzona/y:) plus zajęcia za mną, więc ledwo dycham a i jeszcze i tak wszystkiego nie zrobiłam. Jutro jedziemy do moich rodziców, wracamy w niedzielę i pewnie podczas pobytu u nich albo mnie nie będzie, albo wpadne jednym oknem a wypadnę drugim.
DAWIDOWE nienapita dzisiaj i ja jestem.Właśnie trzecią herbatę sobie robię :confused:
NAT doczytałam, że jakos źle sobie te krople aplikowałaś. Jak to?
KANIA :-( współczuję takiej nerwówki. Mam nadzieję, że siostry wyniki wyjdą jak najlepiej a brat męża szybko się znnajdzie. Może ta zima gdzies go zatrzymala? a kontaktu tel. z nim też nie ma?

wiecie co? kompletnie nic mi się nie chce.

KANIA :-( współczuję takiej nerwówki. Mam nadzieję, że siostry wyniki wyjdą jak najlepiej a brat męża szybko się znnajdzie. Może ta zima gdzies go zatrzymala? a kontaktu tel. z nim też nie ma?
Siostra wyników nie dostała bo się okazało po 2 tyg że było mało materiału do badania, jakiś wał z tym zrobili i teraz się tłumaczą głupio a co do poszukiwań brata mojego męża, to stracił z nim kontakt telefoniczny, ma wyłączony telefon...Obdzwonił biura podróży, dwa autokary do Krosna już dawno dojechały a z trzecim brak kontaktu, tzn, z kierowcą więc pewnie zakończył już kurs i wyłączył telefon. Mąż go szukał po dworcu w nadziei ze gdzieś tam siedzi i czeka na autobus do domu ale nie ma go :-(
a Ciebie kto tak wku..... w pracy??? Radosnych, rodzinnych i spokojnych Świąt Ci życzę już dziś !!!

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki
roxannka zdrówka Wam życzę a jeśli mogę spytać to ta wizyta u logopedy to z jakiego powodu?
dziulka a ty jakie specjały na wigilije szykujesz polskie czy bardziej francejskie?A co do Leane to za chwilkę bedzie za jedną rączkę i później już siama :)
wioli współczuje tak bolesnej @ ja po urodzeniu małej juz nie mam z tym problemu a tak to też tabsy obowiązkowo.
e-lona ja też nie lubię sztuczności tych fałszywych życzeń z przymusu
sariska filmik suuuper,i fajne włoski ma córcia moja też taka ciemna.
dobranocka żartujesz z tym prasowaniem prawda? a na liszaj nic nie poradzę bo nie wiem co można na takie cuś ale niech tak szybko zniknie jak się pojawił.
kania fajnie że z siostrą wszystko ok i doczytałam że się nerwujesz ojjj
moriam niania z prezentu bedzie pewnie zadowolona
kroma to ci małe łobuziaki nie dają odpocząć ale dbają o ciebie zebyś chociaż troszkę sobie poleżała :-)
dawidowe i jak kradziejko ukradłaś to krzesło?
sheeney a tam grzyby mało ważne,ważniejsze inne rzeczy.
emiliab oj to ci Franek alpinista mały,dobrze ze zauwazyłaś.
rysia no to współczuje powtórki w sprzataniu.
elwirka hej jak przygotowana do świąt,choinka ubrana?prezenty kupione?
natolin będzie dobrze
makuc nie dobrze że ci się nic nie chcę ojoj

no i tyle jak narazie dzień jak co dzień drzemka w dzień prawie 3h trwała i teraz też już przed 19 padło me dziecię tak więc oki mogę siedzieć na kompie.S w pracy to też spokój :-) aaa i choinkę mam ubraną i jestem strasznie ciekawa reakji małej pewnie będzie głośne Oooo :-)

Kania kurcze to nieciekawie u ciebie mam nadzieje ze brat się znajdzie a tek się poprostu wylądował
Co do porodu to ja jestem bardzo zadowolona miałam super położna chodziła pytała czy mój k niechce kawy herbaty kanapki czy muzyki nam nie włączyć czy światła przyciemnic duża sala ja sama zero krzykow innych rodzących chociaż boloalo mnie wszystko jak cholera bo nie nacinaja tu i popekalam strasznie to wspominam to wspaniale
Nat przykro mi:-(
Kroma i co mąż cię znalazł?czy dalej szuka;-)

Ja dalej w kuchni makowki kapusta z grochem gotowa dzieci wykapane idę kłaść Kubę jutro mam taki dzień ze aż się boje

reklama
Kania jejku i co dlaje z bratem męża?
zwlekłam się zrobiłam, wypilam i chce mi się 4 - tej

Makuc to jak? bo ja ide po 4 ;-)
Napij się to ci złość przejdzie.

A ja dziś zrobiłam planowane pranie, prezenty zapakowane tylko byle jak bo ktos mi pomagałuklepywać każde zgięcie w papierze ale jeszcze nie podpisałam.

Do góry