reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam wieczorem. Niedawno wróciliśmy i teraz próbuję ululać Laurę chociaż pewnie to potrwa. Jak to zwykle u teściów najadłam się do syta różnych pyszności. Pod choinką był prezent dla każdego, a po powrocie jeszcze były pod naszą choinką prezenty dla dzieci. Jutro siedzimy w domu i leniuchu.jemy.

heh, no to chyba i ja się przywitam:zawstydzona/y:
WIgilia na dwa fronty: najpierw u teściów o 15 i potem u nas o 17. wcześnie jak dla nas, ale... mąż po 18 musiał wyjechać już do pracy - ma nockę:-(więc pojedliśmy ile dało radę (chyba żołądek mi się skurczył, bo nie wiem czy nawet chociaż w sumie z dwóch stołów te 12 potraw zjadłam:dry:), prezentami się pocieszyliśmy i tyle... a teraz siostrą z mamą siedzi sobie na dole, idą na pasterkę później, a ja ...o ... widać, nie? i zapycham smutek z powodu tak wesołych i rodzinnych świąt czekoladkami:baffled:
i w sumie cieszę się że nie ma mnie kto tu teraz za bardzo czytać bo
1) chyba obawiam się Waszego przyjęcia...
2) to oznacza że wszystkie świętujecie:tak:
e-lona, mam nadzieję, że ty tak tylko chwilowo miałaś czas na bb i że zaraz wracasz do swietowania, a nie tak jak ja... ale przynajmniej (jeśli wiadome "okoliczności przyrody" pozwolą) poczytam książkę:cool2:

Jestem z powrotem :-)
ooo, widzę, że nawet Makuc zajrzała od rodziców :-) Szkoda, że nie możesz być całych Świąt u rodziców.
Roxannka dzięki za zrozumienie odnośnie ewentualnego samodzielnego szykowania wigilii :-)
Sariska dzięki za przekazanie wieści od Efy. Wprawdzie nie wiem kto to ruska księżniczka ;-) ale cieszę się, że nie zniknęła, chociaż smutno mi, że chora i zdrowia życzę.
Moriam zaglądaj w wolnych chwilach, ja na pewno będę ;-)
Czarodziejka nawet nie wiesz jak się ucieszyłam jak zobaczyłam ostatni post od Ciebie, ale widzę, że to "tylko" życzonka ;-)
Miniu jesteś! Oczom nie wierzę! Bardzo się cieszę! Jak już jesteś to byś coś więcej napisała ;-)

Dobra, nic nie piszecie to pójdę już chyba spać, co tu będę tak sama siedziała ;-)

Mam nadzieję, że z siostrą Kani lepiej.
Że Roxannka i Makuc mimo wszystko choć trochę w uśmiechu spędziły ten dzień.
Że wioli kupiła prezent i wszystko pięknie się udało :-)
i że Dziulka za bardzo się nie spiła tym winkiem i szampanem ;-)
Więcej nie pamiętam, bo ledwo patrzę na oczy... Przekrwione oczy :-/
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Merry-Christmas-Candles-218.jpg

ɞ» wesołych świąt
ɞ» bożego narodzenia
»ɞ═════ʚ<҈>ɞ═════ʚ«

Witam
Ja juz leże w lozeczku wszystko się pięknie udało jedzenie smakowalo prezenty super atmosfera jeszcze lepsza
Juz jestem taka zmęczona ze ledwo na oczy patrzę tyle naczyń ile umylam dzisiaj to chyba przez cały rok nie umylam:tak:Tak się najadlam ze aż mnie mdli tak to jest jak człowiek nic nie je przez cały dzień a pózniej się objada:-D
Kubuś miał straszna radoche z prezentu piszczal aż z radości tzn ze mamusia wie co dziecko lubi:-)
Jutro jedziemy na cały dzień do mamy ufff postaram się zajrzeć po powrocie

Witaj cambria co u was?

reklama
Wioli super, że wszystko się udało pięknie. Mam nadzieję, że dzisiaj odpoczniesz trochę :-)
Cambria witaj i pisz coś więcej :-)

Do góry