reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

A ja właśnie ucięłam sobie 1,5h drzemkę. Pudzianek nadal śpi.
Udaje mi się jakoś funkcjonować jakby było już po świętach i tak jest o wiele łatwiej w mojej obecnej sytuacji.
Zaraz spróbuję się odnieść do tego co pisałyście tylko tak w skrócie powiem, że super, że Wasze święta takie udane. Naprawdę się cieszę.

reklama
Rysia a o której zaczęliście? Super, że tak długo :-) no i że dzisiaj możesz odpocząć i że teściowa Ci nie przeszkadza ;-)
Moriam bardzo Wam zazdroszczę tego rodzinnego grania w grę. No i fajnie, że był mikołaj. Koniecznie dawaj foteczki :-)
Ragna to zdrowia dla męża!!

Zastanawiam się nad przebraniem z piżamy i zrobieniem obiadu ;-) Ale sama nie wiem czy to dobry pomysł ;-)

(Wyszedł post pod postem, ale może wybaczycie)

Ragda- zdrowka dla meza i calej rodzinki, oby chorobsko juz sie od was wynioslo. Milej partyjki w PRL! Nie wiem co to za gra, lae atmosfera swiat mnie tez zawsze sklania do roznych zabaw i gier;)
Rysia- od meza dostalam kapciuchy(tez z primark:) ), rozowe , z pomponami, wkladane jak skarpety. Sweet:) do tego sweter, dwa golfy( robil zakupy ze swoja bratowa:) ), kalendarzyk i portfel(pojdzie na wymiane , bo mi sie nie podoba:sorry:).I wsio. A Ty?:)
W ogole chwalic sie tu prezentami!!
Ida- tylko ta szczoteczka krzywdy sobie nie zrob:) serio pisze, wsrod pacjentow mam wiele"ofiar" elektrycznych szczot. Nie wykonuj zadnych dodatkowych ruchow, przesuwajac z zeba na zab, bez zbytniego ucisku. Latwo mozna przekombinowac i poscierac i nabawic sie ubytkow klinowych:) Tyle fachowej gadki:) Ide zasiasc do stolu:)
nat- dzis swieta i chodzenie w pizamie zupelnie rozgrzeszone:) Obiad robic bedziesz? a nie przywiezliscie nic z wczorajszego stolu, zeby na szybko odgrzac i tyle?

Ostatnia edycja:
no to i ja wpadam zameldować, że żyję i że już w domu jesteśmy :laugh2: Świętowanie udane, aczkolwiek nie tak radosne jak w latach poprzednich.
CAMBRIA, MINIU fajnie, że jesteście. Nie uciekajcie nam już :-p proszę.o i IDEK wróciła :-) brakuje jeszcze HAPPY i MAMYAGUSI i będzie komplet. Mam też nadzieję, że ALICJA z MAŁĄMI sie przełamią i też beda systematycznie megawypasione posty pisały ;-) poza tym przyznam bez bicia, że nic a nic nie doczytałam i może wieczorem mi sie uda cos więcej napisać coby nie było, że MAQC zły wpada, robi zamieszanie i ucieka. Tymczasem jednak milion buziek Wam ślę i o!

chyba jednak zanim zniknę coś więcej doczytam ;-):-D:rofl2: albo nie - idę się podelektowac ciszą, gdyż trochę mi jej brakowało przez te 2,5 dnia :-p

Ostatnia edycja:
witam wpadam sie przywitać obżarta po pachy i zaraz idę z dzieciakami się bawić bo tyle zabawek mają że nie ogarniam tego. Miłego dnia

Moriam dopiero doczytałam. Jasne, że przywieźliśmy :-) Babunia moja kochana dała solidną wałówkę, ale stwierdziłam, że to będziemy jeść jutro, a dzisiaj zrobiłam obiad i muszę nieskromnie przyznać, że wyszedł mi smaczny, chociaż nie było to nic specjalnego.

reklama
To i ja się przywitam ...

U nas święta w kratke, raz super zabawa i miła atmosfera :happy: a potem średnie nastroje :confused2: Ale za to jedzonko i prezenty super :-)
Patryk w nocy zrobił pobudke z mega rykiem :-( A teraz lata swoim nowym autem po chałupie :-D

ida
, mój małż też kiedyś pracował świątek piątek i niedziela więc wiem co to znaczy. No widze, że dzieciaczki też nam się zgrały w nocy ehhh tulam :*

rysia, ja też czasem lubie taką samotność i cisze, ale niestety raczej nie mam okazji jej doświadczyć ostatnimi czasy :confused2::dry:super, że kurewna na coś się przydała :happy:

nat, ja nadal w piżamie siedze :rofl2: no i po sprzątaniu u nas też śladu nie ma ;-) chociaż przyznam że nie sprzątaliśmy specjalnie namiętnie hehe :-p a Pudzianek też nie miał prezentów ?:shocked2:

e-lona
, zdrówka dla Was! My niedawno też mieliśmy nocne rzyganie i to nie jednorazowe :baffled:

ragna, widze, że i u was choróbsko się rozpanoszyło, oby nie na długo! A jak ta gra ? słyszałam że fajna, a ja uwielbiam gry planszowe :tak:

moriam,
super, że przyszedł do Was św. Mikołaj ;-) i ja też dostałam od męża podobne kapciuchy, tylko że białe :-)

kroma, ja już od dawna nie ogarniam zabawek Patryka ;-) dlatego tym bardziej ciesze się że w tym roku dostał tylko kilka konkretnych, a nie milion pierdółek :sorry:

A żeby nie było że u nas tak do końca kiepsko, to musze się pochwalić że Patryk przez święta troszke bardziej się rozgadał i bardzo bardzo się rozchodził :-):cool2::rofl2: Wcześniej robił maks 3 kroczki i klapał na tyłek, a teraz potrafi przejść do mnie albo do męża przez pół pokoju, chwieje się przy tym jeszcze ale super mu to wychodzi :-) o właśnie przyniósł mi książeczke :-D

Do góry