Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dolozylam jeszcze dwie aspiryny i poprosilam meza o rozmasowanie. Prawie sie rozryczalam z bolu, zanim to wszystko zadzialalo. Na szczescie, jak juz zasnelam to spalam do rana. Dzisiaj jest w porzadku narazie. 

Przykro mi, ze samotnie Wigilie spedzilas. Ale dzisiaj juz bedzie malz i jutro, co? A snieg macie? Bo widze tu znajomi na FB fotki na sankach umieszczaja, a mnie trafia, bo u nas malo zimowo - sniegu niet i temperatura zdecydowanie plusowa. Tyle ze slonecznie jest i przyjemnie 
Baardzo mu smakowaly. Narazie nic sie nie dzieje, wiec moze dobrze bedzie. Tym bardziej, ze dzien wczesniej zostal fanem bigosu mamusi 

a nieeeeeeeeIduś czy szczoteczka to ten prezent od męża,którego usilnie szukał zostawiając Cię na mieście samą??!!hihi smacznej wyżerki u teściowej![]()
wtedy to sie cichcem do ksiegarni zmył i kupił mi knigę:-)nawet nie pomyślałam ze zakodował jak mu o niej jakis czas temu wspominałam
:-)
po trzecie: w życiu ponczu nie piłam
jak to smakuje???????? a po czwarte: po kim Twoja córcia ma takieeeeeeeeee włoski?????? mi przez całe życie chyba tyle nie wypadło (a wypadały garściami
) co Hania ma aktualnie na główce

;-)
ahaaaaa, i daj znać czy gra was wciungła;-)to może też sie szarpnę
współczuje problemów reumatycznych... moja psiapsióła ma i nie raz widziałam jak jej to dawało w kość... Małż ("dzięki" temu ze dzisiaj wrócił z nocki) do pracy idzie dopiero we wtorek:-)a sniegu jak nie było tak nie ma... mogę powiedzieć że piękny październik mamy tego grudnia
i absolutnie przyjemnie nie jest bo ja nie ropucha żeby z błota sie cieszyć
(choć małż "żabą" mnie zwie
). A po bidżisie żadnych akcji nie mieliście?! nie wyobrażam sobie nocki jakbym swoją niuńkę prędzej taką potrawą zapchała...