reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Sheneey właśnie też miałam pisać, że super, że się z mężem tak dogadujecie! zazdroszczę! u nas czasem prawie na noże idzie ;-)
A zakupów widzę trochę robisz.

Porozmawiałam z mężem o żłobku i powiedział, że nie widzi sensu, żebym ten wniosek do żłobka zanosiła, bo i tak małego tam nie oddamy. Może i ma rację.

reklama
sheeney ale kupujesz na eBay norweskim, angielskim itp i opłaca ci się przesyłka? pytam bo jestem fanka allegro ale eBay jakoś nie mam śmiałości

Nat my to wychodzimy z załozenia ,ze nie czyn drugiemu co Tobie niemile;-) .Oczywiscie nie znaczy,ze ze wszystkim zawsze sie zgadzamy ale wazne ,zeby rozumiec druga strone ..
A jesli Poki co nie chcesz wracac do pracy to twoj maz ma racje,zeby nie składac wniosku bo i po co;-)

dawidowe na ebay .Uk albo ebay .com. Na wiele rzeczy przesyłka wychodzi tanio,zreszta nie kupuje wielkich,ciezkich rzeczy.Tu w sklepach i tak nic nie ma ,wiec ebay to jedyna szansa na kupienie tanio fajnych rzeczy:-) ,przewanie sa to jakies pierd.y ale zawsze mnie to cieszy jak przychodza paczki

Ostatnia edycja:
Sheeney jak to okazji nie będzie, a jakaś wspólna kolacyjka z mężusiem, nawet w domu ;-)
A co do zakupów to ja tylko na allegro kupuję.
Właśnie miałam Oliwii tego skoczka zamówić jeszcze przed świętami ale może dziś to zrobię, skleroza nie boli.
Pracę na dziś skończyłam, pranie puściłam więc mam chwilkę dla siebie to powybieram zdjęcia do kalendarza.

No ja też tylko na allegro kupuję.
Sheeney no właśnie bez sensu. Skoro nie chcę wracać do pracy to po co zapisywać do żłobka, jeśli nie chcę nawet żeby on tam chodził

Sheeney jak tak piszesz o sukience i szpilakach to może się pomylili i może Hania w brzuszku ;-)....moja mama nie chodzi w sukienkach ale ze mną w ciąży tylko sukienki i teraz mówi, że wiedziała, że dziweczynka bo jej się sukienek zachciało hahahhah

nadrobiłam sylwka i się pośmiałam wesoło miałyście :-)
Małami strasznie Ci współczuję ze z tymi burakami mieszkac musicie...dlatego życzę Ci abyście się naj najszybciej stamstąd ewakuowali
Dorisek,Nat a w pracy niewiem jak zareagowali, bo dałam l-4 jakieś młodziutkiej kierowniczce.....ale generalnie mam to gdzieś. Formalnie wszystko dobrze załatwione :-)
Kahaa współczuję takich świąt w PL... moja teściowa tez przewrażliwiona, ale mówię, że mala tak na codzień chodzi i zamiaru przegrzewać jej nie mam i póki co jest GIT :-)

ciekawe jak NICE teraz o niej będę cały dzień myśleć ;-)

spóźnione gratki rocznicowe dla MAKUcka i D.

reklama
Do góry