reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej!
To lecę z pamięci.
Makuc moim zdaniem mogę się nie zgodzić na te zajęcia indywidualne, bo to są dodatkowe godziny i nie może mnie dyr zmusić. Z drugiej strony nie chcę robić dymu, bo jak ja coś za rok będę chciała to może się wtedy dyr zemścić i nie pozwolić. A dyr od razu powiedziałam, że ja tych zajęć nie chce.
Kania A6W przerobiłam od a do z. :-)
No i zapomniałam co więcej.

Wioli uważaj z tym zapraszaniem, bo ja też chcę. :-)

W pracy jeszcze bardziej mnie wkurzyli, bo mam mieć 2 godz zajęć indywidualnych, czyli z wariatką też. Qrfa.
A mąż mył podłogi w nocy, bo wtedy była chwila na to. Wyjścia nie miał, bo ja posprzątałam wszystko, a on naczynia i podłogi.

Jak sobie coś przypomnę to napiszę.

Elona niema problemu wszystkie możecie wpadac będzie wesolo;-)
Nat a co zrobilas?bo ja to nawet wstydzę się powiedzieć dzięki bogu mam dalej twarz i wlosy:-(
Sheeney jeszcze nawet niezaczelam gotowac:-p

Wystraszylam się nie na żarty wszystko przez moja głupotę pierwszy punkt bhp złamany w 100%

Hej. Przeleciałam pobieżnie.
roxi,nat dziekuję za wieści o nice . Trzymam kciuki za nią:****
natolinko Franek Arką się bawi,ale "ochów i achów" nie ma-podchodzi jak do każdej innej zabawki:baffled:

No i też się zastanawiam nat tym a6w tylko... muszę poszukać"z czym to się je";-)

Małż w domu,odświeża kuchnię,więc ja muszę trochę mu pomóc.
Kończę,bo idę robić obiad dla Kuby,bo właśnie wraca z zajęć teatralnych.

Buziaczki dla wszystkich:*****

Znowu cisza...
Ech, no w każdym razie jeśli chodzi o moją kuchnię to w ogień włożyłam zapalarkę do gazu i zaczęła się palić, dobrze, że w porę zauważyłam.
Byłam u alergologa, cieszyć się nie ma z czego, ale przynajmniej jakieś leczenie jest.

Kania warto tylko przydałoby się to kontynuować kilka razy w tyg, a ja sobie odpuściłam.
Wioli pewnie, że byłoby wesoło.
Nat całe szczęście, że zauważyłaś.
Doris dobrze, że z kalendarzy zadowolona jesteś.
Rysia cieszę się, że Miłoszek wraca do zdrowia.

E-lona czyli będziesz musiała mieć 2h tygodniowo tych indywidualnych?
Ja tak jak już pisałam dalej postanowiłam nie wracać do pracy i jakoś mi z tym dobrze jest

reklama
ja właśnie zeżarłam czekoladę, a ja nie lubię czekolad :-( gdybym nie miała @ to bym pomyślała że zaciążyłam, bo ostatnio jadłam całą tabliczkę jak zaciążyłam z Arkiem. Nażarłam się też tablet i jakoś żyję.
Dzieci śpią a ja myślę co sobie zażyczyć na 30 urodziny bo już naciskają co mi mają kupić, a ja nie mam pojęcia co chcę. :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry