reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

kania to wspolczuje nocki, oby dziś było lepiej:* dzieki, ponczem sie pochwale jak skoncze ale poniewaz to ma byc prezent to nie bede tu na ogolna galerie wrzucac tylko poprosze cie (jesli sie zgodzisz) zebys na zamknietym wrzucila
Kochana dziękuję :*** na zamknięty nie będę Ci mogła wrzucić bo mnie tam nie ma. Mnie możesz meilem wysłać :-)

reklama
rysia85, mamaagusi oraz inne mamy witam się z wami:))bardzo mi miło poznać....
No tak fajna data mi się trafiła 14 luty w Walentynki a na dodatek moja pierwsza Paulinka jest z 14 października więc łatwo będzie zapamiętać heheh:))
A co do płci to nie wiem:) Zupełnie jak z Paulinką nie widziałam też moje dzieci robią za jajko niespodzianki tak się układają że nie chcą pokazywać na usg co maja miedzy nóżkami za to pięknie pokazują pyszczki:))
Ja generalnie mam dzisiaj dzień śpiocha może to przez ciśnienie hmmmm...a jeszcze mnie czeka dzisiaj kolęda a jakoś nie mam na nią ochoty bo niby o 16 się zaczyna a nim do mnie dojdą to będzie ok 20 i moje dziecię miedzy czasie zdąży nabroić...

witam niemam czasu teraz M w szpitalu i ale dzwonil ze juz po operacji i dobrze sie czuje.I komp mi i szstem mam w kompie do postawie nia wiec chodzi jak chce.a i mam kieski humor eh
madziks witaj

zycze milego dnia

przepraszam za bledz ale cos mi sie klawiartura poprzestawiala

witam mamuski:)

troszke mnie nie bylo no ale w nastepnym tyg juz bede starala sie czesciej zagladac:)
u nas duuuuuzo zmian:)
CASPEROS zaczal chodzic:)zrobil nam prezent w swieta:-)co do mowienia to biedny ma ciezki orzech do zgryzienia;-)dunski,polski i angielski.ninia mowi ze spokojnie mamy mu dac czas na poukladanie sobie tylu wiadomosci,najwazniejsze ze rozumie w 3 jezykach:-)ostatni tydz nawiedzil nas wirus i wszyscy (oczywiscie mnie nie dopadl)prowadzili dluuuuugie rozmowy z klozecikiem;-)25 jedziemy casperowe serduszko sprawdzic trzymajcie kciuki:tak:hmmm....coz jeszcze aha:)zdalam egzamin:-)wiec mam 3 miesiace spokoju:-)kochane bardzo was prosze trzymajcie kciuki jutro za mnie jade na wizyte do szpitala na ktorej zapadnie decyzja co do operacji:-(boje sie strasznie bo to kregoslup wiec roznie to bywa:-(ok smigam smazyc nalesniki bo u nas to musze z 100 zrobic bo chlopaki to nalesnikozercy;-)jak wroce jutro z wizyty to postaram sie napisac.

przepraszam ze tak tylko o sobie ale wybaczcie nie mam glowy aby czytac i odpisywac bo stres mam tak wielki ze :szok:

buziaki i jeszcze raz trzymajcie kciuki!!!!!!!!

Madziks fajne daty :-)
Casperkowamama gratuluję Kacperkowi chodzenia, Tobie zdania egzaminu.
Współczuję wirusa...trzymam kciuki za wizytę w szpitalu, odnośnie operacji oraz za wizytę kontrolą serduszkową :-)
Elwirka to dobrze, że już po wszystkim :-)
Trzymaj się, a odnośnie klawiatury to ktoś tu podawał skrót, żeby znaki powróciły na swoje miejsce.
Mamaagusi zatem czekam na meila, a jak dziś nocka i Twój humorek???

Madziks, witaj ponownie! Tęskniłam :* Suwaczek Małej Kruszynki proszę wstawić to będziemy podglądać ;-) Ale super, termin na Walentynki! Życzę Ci chłopca, znam jedną dziewczynę z 14 lutego i nie jest fajna...
Rysia, ja mam depilator Brauna. Kiedyś konsultowałam z koleżankami - wyszło że jeden z najlepszych, choć nie "najnowszy model". Teraz taki wybór... Na pewno coś wynajdziesz co Ci wpadnie w oko :-) Ja się dzisiaj odkłaczałam i generalnie żaden depilator nie jest moim przyjacielem, choćby nie wiem co - i tak trochę boli.

A my o 16 kłujemy dzieci. Wojtek drugie szczepienie a Justyna - pneumokoki (ostatnie). Denerwuję sie. Póki co dzieci śpią słodko niczego nie swiadome :-)

Mam pytanie: czy dziecko którejś z Was sypia w dzień po 3 godziny ciurkiem??? Justyna wstaje ok. 8:00, potem śpi od 13:00 do 16:00 (3 godziny!) O 16:00 ją budzę (wolę nie sprawdzać jak długo mogłaby spać...), a potem kładzie się ok. 19:00 i śpi do rana. To normalne???? Wojtek też prawie całe dnie przesypia...

Casperkowamama trzymam kciuki
Madziks witaj mój k jest z 14 października a mama z 14 lutego:-)
Elwirka dobrze ze wszystko sie udało co do klawiatury nie pomogę
Kania stukam sie z tobą 3 kawa;-)

Dobranocka mój czasem śpi 3 godz szczególnie jak jest brzydka pogoda w dzień ma jeszcze jedna drzemke 1.5 godz i chodzi spać najpóźniej o 21 i tez śpi do rana Bartek tez długo zawsze spał wiec myśle ze to normalne

Ostatnia edycja:
Dobranocka trzymam kciuki za szczepienie :-)
A co do spania w ciągu powiem Ci tak Oliwia w tygodniu bardzo mało śpi ale w weekend potrafi przespać 3 h ciurkiem jakby nadrabiała za cały tydzień ale nie zawsze, czasami śpi dwa razy po godzinie, półtorej. Więc tylko się cieszyć, moja jak wraca z żłobka to zasypia w aucie więc nie budzimy jej od razu po przyniesieniu do domu, śpi do 45 minut potem pobudka, i niestety pora wieczornego zasypiania przesunęła się nam i to grubo po 21...

Wioli taki ze mnie leń że 3 kawy jeszcze nie zrobiłam a pracę skończyłam więc na razie sobie odpuszczę i wypiję po obiedzie. Teraz idę pranie nastawić ale jeszcze tu wrócę :-)

reklama
MAŁA_MI oj zeby się tak dało z tym biustem. Zapłaciłabym nawet od serca ;-) i z usmiechem wyczekiwała kuriera z taką przesyłką !

KANIA banieczek niestety nie próbowałam , bo niestety jeszcze nie dotarły.... a mialam nadzieję , bo jak bylam w pracy to tesciowa poinformowala mnie ,ze przyszło cos do mnie (no ale to nie to). No to nadal czekam.... już tydzien ( a poszło ponoć priorytetem – taaaa, chyba z samego Pekinu).

MADZIKS no to faktycznie jajko niespodzianka :-D . Najważniejsze ,zeby poród minął szybko i bezproblemowo!!! Bedziemy tu mocno trzymac kciuki.A jeśli chodzi o kolędę to może będzie milo. Ja mialam w niedzielę i pierwszy raz się posmialam i jakos tak milo bylo.

ELWIRKA powinnas się cieszyc ,ze malzowa operacja dobrze poszla , a nie się kompem przejmowac. A jak Ci się przestawily na klawiaturze literki Y – Z to trzeba wcisnąć shift i ctrl ;-)

MINIU gratki dla Casperka. I powinnas być dumna ,ze rozumie te 3 języki . Widzisz ja dorosla jestem ,ale jakbys mi tak z duńskiego pojechala to klops :-D Gratuluję również zdania egzaminu. Super. Współczuję wirusa , dobrze ze już za Wami. No i oczywiscie mocno trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte w szpitalu oraz za dobre wiesci o serduszku Casperka.

DOBRANOCKA jejku ale masz super. Mój Dorian spi 1-1,5h w ciągu dnia i to jeszcze przed południem ,a wieczorem walcze z nim zeby poszedl spac ok. 20.30 , bo wcale mu się nie chce. Powodzenia na szczepieniu. Nie zazdroszcze ,ze oboje dziś to czeka.

Do góry