witam sie
)) dzisiaj z rana obudzilam sie o 7.20!!!!!!!!!! z nudow odmylam po ciuchu cala lazienke, salon, kuchnie, na jutro mam tylko 2 male polki do odmycia z kurzu. potem towarzycho wstalo i pojechalismy na basen
))))) upal od rana ze szok. teraz jest 22.27 a na dworze 30 stopni!!!!!!!!!!!!!!!! z Leane maz posiedzial prawie do 13h a ja zostalam do 16.30. zjaralam sie tak ze moje nogi wygladaja jakbym miala ciemne rajtuzy jakies. poza tym moja glizdusia dzisiaj miala debiut na basenie w "plywaczkach" i kurcze niezle sobie radzi!!!!!!!! plywala SAMA bez kolka, tylko plywaczki
)))) bosko
)))) oczywiscie bylismy blisko niej na wprost siebie zeby zlapac w razie cos. wody sie opila z basenu az jej sie bekalo, a najlepsze jest to ze jak poszlismy do brodzika to tam byly pokolonie - dzieci w wieku 4-6 lat. Leane weszla pomiedzy te dzieci az niepodobne do niej i je zaczela tak chlapac ze te opiekunki boki zrywaly
jedna z dziewczynek podeszla do mlodej i dawaj i chlapie nasza a ta NIC!!!!!!!!! jak w parku to dzieci jej przeszkadzaja a w wodzie sama zaczepia!!!!!!!!!! poza tym dzisiaj zrobila dwie kupy, jedna to do meza powiedziala po czasie z mina winowajc " tatus pieluszka", a druga to "tatus nocnik" i maz posadzil i bum jest
po basenie poszlismy na palc zabaw , z racji upalu ( 38 w cieniu, 48 w sloncu bylo bo termometr mam do 49 i go nei rozwalilo jeszcze...) plac prawie pusty, kilka dzieci z rodzicami tylko. wracamy z placu zabaw a moj niosl chwilke mloda bo ja nozki juz bolaly od ganiania i mowi do niej " ciezka jestes!" a ona mu " ciezka jestem?????"
))))))))) no i z nowosci to ujrzalam gorna 5 po lewej, nie wiem jak reszta bo nie widzialam.
ELONA ja musze sie wziac za siebie bo mialam robic diete juz od hohoh a jakos mi nie po drodze.... cwiczenia tez w lesie.... ale od jutra koniec z piwami i slodkosciami, mam 2 tygdnie zeby sie ulepszyc
))))))))))))))
KROMA z tym nocniliem to na razie taki poczatek bardziej udany niz do tej pory, ale jutro z rana jestem w domu wiec mlodej wsadze majtasy i koniec.
SARISEK cos cie na zamkneitym nei widze. nie wiem cz czytalas ale do PL przyjezdzam 13 sierpnia, i mysle ze moze jakies psotkanko??? moze neidziela 19 sierpnia??? ELONA mogla by byc , moze i Alicja o ile sie odezwie, Ragna moze da rade? fajnie by bylo
)))))))))
ELONA ja musze sie wziac za siebie bo mialam robic diete juz od hohoh a jakos mi nie po drodze.... cwiczenia tez w lesie.... ale od jutra koniec z piwami i slodkosciami, mam 2 tygdnie zeby sie ulepszyc
KROMA z tym nocniliem to na razie taki poczatek bardziej udany niz do tej pory, ale jutro z rana jestem w domu wiec mlodej wsadze majtasy i koniec.
SARISEK cos cie na zamkneitym nei widze. nie wiem cz czytalas ale do PL przyjezdzam 13 sierpnia, i mysle ze moze jakies psotkanko??? moze neidziela 19 sierpnia??? ELONA mogla by byc , moze i Alicja o ile sie odezwie, Ragna moze da rade? fajnie by bylo