reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Jakos te oddzialy gdzie sa najciezsze przypadki mnie przerazaja. Na szczescie nie jestem personelem medycznym a jedynie referentem :) wiec bardzo rzadko bywam na oddzialach :)

reklama
Ale zapewne wiesz jak funkcjonuje (nie funkcjonuje) ochrona zdrowia, więc pewnie mnie trochę rozumiesz ;)
Jakos te oddzialy gdzie sa najciezsze przypadki mnie przerazaja. Na szczescie nie jestem personelem medycznym a jedynie referentem :) wiec bardzo rzadko bywam na oddzialach :)

SORy kompletnie nie spełniają swoich funkcji. Mam nadzieję, że kiedyś się coś zmieni. Z resztą nawet na zwykłą wizytę u lekarza czeka się niewiadomo ile, więc nie ma o czym mówić. Większość i tak chodzi prywatnie. Ja mam zamiar spróbować poprowadzić ciążę systemem łączonym, częściowo nfz i częściowo prywatnie. Mam nadzieję, że mi się to uda, bo nie każdy lekarz się godzi na taką opcję.
Wiem :) dlatego ciesze sie ze mnie tam aktualnie nie ma :) bo u nas afera z SOR :)

Tez mam zamiar tak sprobowac. Tylko i tak po wynik cyto mam sie zglosic gdzies w okolicy 5-6tydz do lekarza ktory przyjmuje od reki, a pozniej bede zalatwiac.
SORy kompletnie nie spełniają swoich funkcji. Mam nadzieję, że kiedyś się coś zmieni. Z resztą nawet na zwykłą wizytę u lekarza czeka się niewiadomo ile, więc nie ma o czym mówić. Większość i tak chodzi prywatnie. Ja mam zamiar spróbować poprowadzić ciążę systemem łączonym, częściowo nfz i częściowo prywatnie. Mam nadzieję, że mi się to uda, bo nie każdy lekarz się godzi na taką opcję.

Dziewczyny mam taka prośbę
Czy któraś robiła betę w diagnostyce ? Mogłybyście mi napisać zakres referencyjny? Wykonano mi u lekarza badanie, miałam powtórzyć ale zrobiłam to w innym laboratorium (akurat takie mam pod domem)
Żeby się nie stresować chciałabym sobie porównać ;p

Juz wrzucam :) ja robilam
Dziewczyny mam taka prośbę
Czy któraś robiła betę w diagnostyce ? Mogłybyście mi napisać zakres referencyjny? Wykonano mi u lekarza badanie, miałam powtórzyć ale zrobiłam to w innym laboratorium (akurat takie mam pod domem)
Żeby się nie stresować chciałabym sobie porównać ;p

Juz wrzucam :) ja robilam
Tu masz zakresy.
Screenshot_20200129-091441_Photos.jpeg

reklama
Do góry