reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja to wiem, wszyscy to wiedza , ale dla mnie tylko poszczegolne moga istniec a reszta moze mi sie nie pokazywac [emoji14] a banany zarlam 8 lat temu i od 8 lat dzis byl pierwszy banan... i tak teraz stoi mi w gardle ( bez jakichkolwiek skojarzen )
owoce i warzywa to przecież samo zdrowie, ja sie boje powiedziec bo sie zacznie :D im bliżej terminu bylo tym gorzej.. kontrolowana na kazdym kroku [emoji23][emoji23]

Nie martw się kochana mam toś szybko. Miseczka D czasami E i już za małe. Cycki mi wypływają [emoji23][emoji23] Jutro mam zamiar jechać po jakieś większe [emoji23][emoji23]
To dokładnie tak jak ja :D Też jutro na zakupy bo mama mówi, że bez stanika chodzić nie można jak teraz rosną :D

Wiecie co...a ja mam dzis dolka, obawy, ze cos moze byc nie tak. Wczoraj taka mądra pisalam, ze trzeba myslec pozytywnie, a dzis o...sama sie nakrecam. Eh, wprawdzie wizyte mam umowiona na 28.02 ale jednak ide do lekarza co prowadzil poprzednia ciaze, a on przyjmuje w poniedziałki i srody, wiec dopiero po weekendzie moge sie zarejestrowac :cool:
Juz bym chciala byc po wizycie i żeby było widac serduszko, wtedy bede spokojna. Postaram sie umowic na 24.02 to bedzie 7+0 i chce to pikanie juz uslyszec...

Spoko opcja! Ja nadal pije kawę maluje się i za cholerę nie nie wiem co mam kupić ahahha [emoji2368][emoji2368]
Ja kupiłam nam bilety do teatru, a dzień po tym jak dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicami, to nam spektakl odwołali haha I śmiejemy się, że my już swój prezent walentynkowy mamy 😊🙈

Drogi dołku, uprzejmie prosimy o pojscie sobie won i danie kobiecie spokoju !

Nie martw sie :) to trudny okres ale niestety trzeba go przejsc jakos :) sprobuj zajac mysli czyms pozytywnym :)
Wiecie co...a ja mam dzis dolka, obawy, ze cos moze byc nie tak. Wczoraj taka mądra pisalam, ze trzeba myslec pozytywnie, a dzis o...sama sie nakrecam. Eh, wprawdzie wizyte mam umowiona na 28.02 ale jednak ide do lekarza co prowadzil poprzednia ciaze, a on przyjmuje w poniedziałki i srody, wiec dopiero po weekendzie moge sie zarejestrowac :cool:
Juz bym chciala byc po wizycie i żeby było widac serduszko, wtedy bede spokojna. Postaram sie umowic na 24.02 to bedzie 7+0 i chce to pikanie juz uslyszec...

Ja mam tak samo, ale dziś już nie myślę konkretnie, że coś będzie źle, tylko po prostu wyję bez powodu 😂 Myślę, że to po prostu hormony i strach o dzidziusia.

reklama
Ja dziewczyny właśnie dostałam mdłości giganty! Masakra!!! Muszę iść do Biedry Ale boję się wyjść z domu że tam nie wyrobie i będę rzygać po drodze [emoji2356][emoji2356][emoji2368]

Do góry