reklama

Perfekcyjna pani domu

widzę, że nie tylko ja swoją do roli kury domowej przyuczam - wyciera kurze, myje glazurę, obiera i kroi pieczarki, miesza ciasto na naleśniki itp, póki co radochę ma nieziemską

reklama
Przecież nie będziemy się urabiały po pachy :-p Kuba dzisiaj zmywał swoja zastawę, łyzki, łyżeczki i inne bezpieczne rzeczy, my z mężem zasiedliśmy w salonie i mąż zarzucił tekstem, że jak już córeczki nie mamy to niech się Kubuś na gosposię przyucza :-D:rofl2::-D

U mnie SZymek sciera kurze i próbuje odkurzac ale troszkę jeszcze mu nie wychodzi no i po wszystkich domownikach musi spuszczać wode w klopie a jak mu się nie da jest ryk .. he he

U mnie SZymek sciera kurze i próbuje odkurzac ale troszkę jeszcze mu nie wychodzi no i po wszystkich domownikach musi spuszczać wode w klopie a jak mu się nie da jest ryk .. he he

buhahahahahahhahahahhahahahhhahahahahahhahahhahhahahahahhhahahahhahahhaha

a nawet

BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAHAHHAHAHAH

:-D

To ja z innej beczki
Bo człowiek musi dążyć do perfekcji

Czy któraś Pani domu ma może pralkę Candy Sensor System Activia CS2 115
Nie mam instrukcji i kompletnie nie wiem na jakim programie mam co prać...
na necie niestety nie ma...

Ja mam CS2 104, ale instrukcje obslugi w pdf mam dla CY2 104. Sprobuj moze w ten sposob poszukac. Jak chcesz to ci moge przeslac na maila, ale tu sa wymienione tylko CY2 084, 104 i 124 wiec nie wiem czy bedzie do twojej pralki pasowac.

Pytanie mam do perfekcyjnych pań domu - mam kanapę skórzaną białą i na marszczeniach skóry ona już nie jest biała i nie chce to się wyczyścić, kupiłam jakiś tam środek do czyszczenia skóry w markecie, może któraś ma jakiś sprawdzony<??> i poleci, a może jakiś inny sposób, bo zanim Alicja nie skończy 2,5 roku nie chciałabym kanapy wymieniać, ale muszę coś z tym zrobić, bo mnie nerw bierze ile razy na niej siadam.

reklama
Ja mam taki środek, co zmywa ze skóry wszystko, nawet w pracy farbę od siadania w jeansach i mazidła z długopisów mi zawsze zmywał. Jutro sprawdzę jak się nazywa i napiszę - dzisiaj już mi się na dół lecieć nie chce, bo padam na twarz:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry