Helenka:
Zaangażowana w BB
Przez palec kontakt spermy i ryzyko ???????czytałam na portalach ze jesli jest kontatk spermy z pochwa to moze byc ryzyko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez palec kontakt spermy i ryzyko ???????czytałam na portalach ze jesli jest kontatk spermy z pochwa to moze byc ryzyko
chodzi o to ze chlopak doszedl na siebie i mogł dotknąc tej spermy i po 10 minutach około wsadzał mi palce ale nie wiemn czy cos miał czy nie dlatego zakładam ze cos miałPrzez palec kontakt spermy i ryzyko ???????
tak, ja tak miałam, tylko u nas było po 15min, dzisiaj już mamy 34tcchodzi o to ze chlopak doszedl na siebie i mogł dotknąc tej spermy i po 10 minutach około wsadzał mi palce ale nie wiemn czy cos miał czy nie dlatego zakładam ze cos miał
tak, ja tak miałam, tylko u nas było po 15min, dzisiaj już mamy 34tc
ale pani miała stosunek ? ja robiłam dobrze reka partnerowi tylko i nie miał znaczących ilosci na palcu pewnie nie było tego duzotak, ja tak miałam, tylko u nas było po 15min, dzisiaj już mamy 34tc