reklama

Petting a ciąża

• Starter tematu Starter tematu Olejniczak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
naprawde ? ale u mnie nie było stosunku tylko robiłam dobrze rękom mu
po ciąży lekarz zalecił nam takie kapturki na place, że mówi że zachodzenie w ten sposób jest ryzykowne.

Załączniki

• 35fed9b1-78bd-473b-9879-5ee4a104daa5.jpeg
    35fed9b1-78bd-473b-9879-5ee4a104daa5.jpeg
    23 KB · Wyświetleń: 99
reklama
tak, ja tak miałam, tylko u nas było po 15min, dzisiaj już mamy 34tc
moze mi powiedziec pani jak to było ?
po ciąży lekarz zalecił nam takie kapturki na place, że mówi że zachodzenie w ten sposób jest ryzykowne.
ale naprawde pani tak zaszła ? miała np pani stosunek pochwa + penis ? bo ja nie miałam ja robiłam tylko dobrze partnerowi reka i on doszedl na siebie i jak sie ubieral mogl cos dotknac przypadkiem ale duzo rzeczy dotykal w tym czasie i po 10 minutach wsadził mi palce do pochwy

nie było stosunku. Znam przypadek że podczas seksu oralnego doszło do zapłodnienia, dziewczyna zrobiła loda facetowi zanim przełknęła to się całowali, a później on robił jej dobrze ustami i przeniósł swoje nasienie
ale naprawde pani tak zaszła ? partner przeniosl pani za pomoca palcow sperme ? u mnie to było po 10 minutach i duzo rzeczy dotykal ubran koca itp

moze mi powiedziec pani jak to było ?

ale naprawde pani tak zaszła ? miała np pani stosunek pochwa + penis ? bo ja nie miałam ja robiłam tylko dobrze partnerowi reka i on doszedl na siebie i jak sie ubieral mogl cos dotknac przypadkiem ale duzo rzeczy dotykal w tym czasie i po 10 minutach wsadził mi palce do pochwy
nie mieliśmy stosunku, niebezpiecznie że dotykał różnych rzeczy, bo Ty je możesz teraz dotknąć, pójdziesz siuku i podczas podcierania przeniesiesz to wszystko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry