Sok z żuka
Fanka BB :)
tak dokładnie, też znam taki przypadek, sąsiad kuzyna, matki mojego psa tak zaszedłWoda z mydłem zwiększa szansę na bliźniaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak dokładnie, też znam taki przypadek, sąsiad kuzyna, matki mojego psa tak zaszedłWoda z mydłem zwiększa szansę na bliźniaki
naprawde tak pani zaszła ? a to pani partner mial duzo tych plemnikow na palcach i to było w trakcie dni plodnych i owulacji ?tak zaszłam. Plemniki to wojowniki, żyją długo.
naprawde prosze sie nie smiac ja naprawde sie stresuje , napisałam post na forium aby sie doinformowac bo nie jestem a panie maja wieksze doswiadczenie i dlatego pytam na powaznie czy jest ryzyko jak partner mial cos na palcach i po 10 minutach cos przeniosłł do pochwy
nie, wystarczy mała ilość. W sumie to tylko jeden jest potrzebnynaprawde tak pani zaszła ? a to pani partner mial duzo tych plemnikow na palcach i to było w trakcie dni plodnych i owulacji ?
naprawde tak pani zaszła ? a to pani partner mial duzo tych plemnikow na palcach i to było w trakcie dni plodnych i owulacji ?
to Ci odpowiadamynaprawde prosze sie nie smiac ja naprawde sie stresuje , napisałam post na forium aby sie doinformowac bo nie jestem a panie maja wieksze doswiadczenie i dlatego pytam na powaznie czy jest ryzyko jak partner mial cos na palcach i po 10 minutach cos przeniosłł do pochwy
wywołać do odpowiedziJak policzyć plemniki na palcach?![]()
koniecznie po imieniuwywołać do odpowiedzi![]()