Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aha, jeszcze jedno...
co ma 6w1 wiecej niz 5w1?
pogubilam sie![]()
kurcze no to tutaj tgo wogle nie mam tego w kalendarzu szczepienwzw - żółtaczkę; przy 5w1 jest to dodatkowe wkłucie

kurcze no to tutaj tgo wogle nie mam tego w kalendarzu szczepien![]()

Właśnie postanowiłam zważyć Marka... 7,200 g![]()
![]()
;-) no ale już wiem gdzie idzie to co 3godzinne karmienie... jedynie po pierwszym wieczornym karmieniu zazwyczaj ma przerwę dłuższa niż 3 godziny. Czasami się mu zdaży i z rana lub popołudniu ale to żaaaadko... Pulpet... jak nic pobije wage braciszka ... ehhh czyżby sie w dał w tatusia?? Oby nie bo będe musiała baaaaaaardzo uważać na to co i ile je...u nas w sumie tak samo, tylko daja 6w1 a nie 5w1, a szczep sa po skonczeni 2, 4, 6 i 12 miesiace, a nie tygodni.Aga , u mnie kalenndarz wyglada tak (tylko u nas wychodzi 9,13, i 17 tydzien, bo poszlysmy tydzien pozniej)
8 tydz- 5w1 + pneumo
12 tydz- 5w1 + memingo
16 tydz- 5w1 memingo i pneumo
12-13 miesiecy - ta na zapalenie opon mozg, memingo, pneumo, odra, rozyczka, swinka
no i potem dawki sa powtarzane gdy dziecko ma 3lata i 4 miesiace.
Gratulacje mamuśki!