reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D No to ja nie będę oryginalna jeśli powiem że również mam nivea i również jeszcze nie użyłam

taki?

nivea.krem30.jpg

'na kazda pogode' jest na wiatr i mrozy i jest okrutnie tlusty. na slonce musi byc krem z filtrem, wlasnie ten ze zdjecia.

chciałam zapytać czy macie stałe pory kąpieli waszych pociech? budzicie maluchy na kąpiel? bo my jeszcze nie mamy ustalonych stałych pór dnia i tak sie zastanawiam jak to zrobić...

my chyba tak jak większość kąpiemy malucha między 19 a 21 - różnie to wychodzi, przed całą akcją jest karmienie i męczenie młodego żeby później lepiej usnął a później sru do wanienki.. qurcze jak on to uwielbia :-D

Ja kąpię między 20.30-21 wczesniej nie ma sensu, bo ona ma naturę sowy - lubi pospac rano i długo "siedzieć" wieczorem, wiec zasypia ok. 22...

kąpię, karmię i mała zasypia... a tak musiałam jeszcze ją zabawiac do 22...

Witajcie.. muszę się pochwalić, że moja córcia wazy już 4070 g. waga wyjściowa ze szpitala 2970.. 4 dni temu ważyła 3790 g...

w końcu jest za co złapać, bo jej skórka w mięśnie obrasta... chyba...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry