reklama

Pielęgnacja maluszka

reklama
Penaten siostra używała i była zadowolona,z tym że jednemu może podchodzić bardziej drugiemu mniej,czekają nas chyba testy kosmetyków :)

ja tez mam ten penaten w sumie tylko z tego tytulu ze kolezanka aptekarka mi go spakowala jak poprosilam o jakis krem na zimno, kiedy czytalam o nim opinie to wszystkie mamy mega zadowolone mimo ze podobno dosyc kiepsko sie rozsmarowuje :)

Elena jesli krem jest na zime to z pewnoscia nie zamarznie na twarzy, jesli tak sie stanie bedzie to oznaczalo ze jest nawilzajacy czyli nie na zime.. poza tym wydaje mi sie ze Misia ma juz spore doswiadczenie w dziedzinie kremowania dziecka..

A jednak oliwka oliwce nie równa bo Nivea mnie uczula a bambino nie. Dla niektórych śmierdzi a ja lubię zapach i Johnsona i Bambino ;-) Jeśli chodzi o krem to też słyszałam, że Bambino jest niezły o firmie Penaten nie słyszałam ale skoro polecacie to warto wypróbować :tak:

Salomii ja bym zaczekała trochę jednak, a nie tako wychodzić. Wiesz ile jest kremów na zimę ,które muszą sie wchłonąć??? Każdy krem zawiera zawiera choć trochę wody.Wiem coś na ten temat.

Yyyyy a jaka ta oliwka w końcu jest najlepsza?? Bo się pogubiłam :)) misia ty lubisz naturalne kosmetyki więc jaką stosowałaś dla Malej?

Ja wypróbuję krem Penaten na zimę.

Wiolcia ja używam oliwki hipp ma w swoim składzie 3 składniki:olej migdałowy, olej sezamowy i parfum. Wspaniale nawilża i nie zostawia tłustej warstwy na skórze - tylko trzeba poczekać aż się wchłonie. Jest dla mnie idealna i do wszystkiego. Nawet wyleczyłam nią ciemieniuchę w wciągu 2 dni :)

A jednak oliwka oliwce nie równa bo Nivea mnie uczula a bambino nie. Dla niektórych śmierdzi a ja lubię zapach i Johnsona i Bambino ;-) Jeśli chodzi o krem to też słyszałam, że Bambino jest niezły o firmie Penaten nie słyszałam ale skoro polecacie to warto wypróbować :tak:

Wiolcia, a wiesz, że bambino jest produkowane przez koncern nivea? Przeczytaj sobie na etykiecie kto jest producentem oliwki

reklama
Wiem dziewczyny juz o tym pisały tylko że ja po oliwce Nivei dostałam super uczulenia a po Bambino nie - więc coś musi je rozróżniać.
Widzę, że z kosmetyków króluje Hipp :) Juz sobie zapisałam, żeby kupic oliwkę, płyn do kąpieli i szampon z Hipp, krem na zimę z Penaten i Sudocrem. Coś jeszcze??:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry