reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
Dziewczyny - spokojnie da radę kocykiem/ kołderką. Ja przy Anieli to kupowałam wszytsko co mi Pani w sklepie powiedziała, że się przyda - no ale teraz mam więc będę używać ;-)

Pani w sklepie wykorzystała Twoją (delikatnie mówiąc) naiwność.
Ale teraz jako doświadczona mamuśka, ustrzegasz nas przed zbędnymi wydatkami :tak:

ja mojego maluszka ze względu m.in. na wcześniactwo, na zalecenie fizjoterapeuty muszę układać prawie wyłącznie na boczku. Stosuję zwinięty w rulon kocyk. Stanowczo wystarcza. A zastanawiałam się na zakupem klina przed porodem. I dobrze, że nie kupiłam, kolejna wydatek którego można uniknąć.

ja mojego maluszka ze względu m.in. na wcześniactwo, na zalecenie fizjoterapeuty muszę układać prawie wyłącznie na boczku. Stosuję zwinięty w rulon kocyk. Stanowczo wystarcza. A zastanawiałam się na zakupem klina przed porodem. I dobrze, że nie kupiłam, kolejna wydatek którego można uniknąć.
Naprawdę??
Oj, to dobrze wiedzieć bo myślałam nad zakupem tego ;-)

reklama
a jeśli idziemy na spacer wózeczkiem, to tez trzeba układać dziecko na boku, czy wystarczy tylko w domku? i trzeba to robić cały czas czy na plecach maluszek też ma leżeć?
tym spirytusem to można przemywać pępek takim nierozcieńczonym, czy koniecznie trzeba go rozcieńczyć?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry