Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I tak 3 razy, jak ja ryczalam razem z nim. Nie mowie juz jak ciezko odchorowal te szczepienie. Prawie na pogotowiu sie z nim nie znalazlam
Nastepnym razem byla juz szczepionka 5 w 1. Niesamowita ulga chwilka placzu i po wszystkim
Nawet potem juz nie bylo tak zle. Potem doczytalam o ile sa bezpieczniejsze sa te nowe szczepionki i juz nigdy bym sie nie zdecydowala na uzycie oferowanych przez panstwo wobec moich dzieci brrrrrrrr

Dziewczyny byłam dzisiaj w 5 aptekach i nigdzie nie mogę dostać Lawenolu
Panie aptekarki twierdzą że pierwszy raz o czymś takim słyszą i szybko gaziki Leko podsuwają
Może któraś z Warszawianek zdradzi w której aptece kupowała??
Albo może któraś z Was kupowała przez neta, to poproszę linka :-)
KARINCIA ja kupowałam u siebie w Rembertowie - w jednej nie było a w drugiej bez problemu. Jak chcesz to mogę Ci kupić i nie wiem wysłać (mąż ma podpisaną umowę z pocztą to mu jedna wysyłka różnicy nie zrobiDziewczyny byłam dzisiaj w 5 aptekach i nigdzie nie mogę dostać Lawenolu
Panie aptekarki twierdzą że pierwszy raz o czymś takim słyszą i szybko gaziki Leko podsuwają
Może któraś z Warszawianek zdradzi w której aptece kupowała??
Albo może któraś z Was kupowała przez neta, to poproszę linka :-)

okazało się na szczęście, że u mojej mamy na Żoliborzu w zielarskim była dostępna :-)
a obłaziliśmy z M. sporo aptek w Zamościu i nic! w jednej dziewczyna dzwoniła i moooże będą mieć w poniedziałek a w rteszcie aptek to albo wysyłali mnie do kosmetycznego sklepu albo nie wiedzieli co to jest