Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co mi się teraz na prędce przypomniało - to ostatnio sie zdziwiłam ze paznokietki obcina sie dopiero po miesiącu dziecku, żeby się ładnie uformowały i nie były koślawe
oczywiscie pewnie co kazda znas to beda rozne opinie, ale mysle ze warto je gromadzic już teraz...
)A ja ostatnio słyszałam ciekawą opinię na temat tych wszystkich preparatów przeciwkolkowych i herbatek z kopru włoskiego. Mianowicie znajomym lekarz wytłumaczył, żeby nie stosowali od początku życia dziecka tych specyfików "na zaś". Że wystarczy dieta karmiącej mamy. A organizm dziecka bardzo łatwo przyzwyczaja się do np. herbatki z kopru i potem nie może sam sobie poradzić i wskoczyć we właściwy rytm. No i u nich się to sprawdziło. Mała ma 7 m-cy a miała kolkę 2 razy i to po czymś co mama zjadła.
Także ja niczego nie kupuje. Jak sytuacja wymknie się spod kontroli to się kupi.![]()
Bo my ten sam rocznik Aniu;-):-)Efe ja tak jak ty![]()

ja mam zamiar wykąpać maluszka jak tylko wrócę do domu, czyli tego samego dniabardzo fajny watek baska
a zastanawiam sie kiedy sie pierwszy raz dziecko kapie po porodzie, bo rozne rzeczy na ten temat czytalam,
i jak czesto trzeba kapac?
a później to raczej codziennie, no może co 2 dzień :-) dziecku na pewno będzie lepiej po takiej kąpieli