ja mam zamiar wykąpać maluszka jak tylko wrócę do domu, czyli tego samego dniaa później to raczej codziennie, no może co 2 dzień :-) dziecku na pewno będzie lepiej po takiej kąpieli
![]()
to tak jak ja :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam zamiar wykąpać maluszka jak tylko wrócę do domu, czyli tego samego dniaa później to raczej codziennie, no może co 2 dzień :-) dziecku na pewno będzie lepiej po takiej kąpieli
![]()

![]()
to tak jak ja :-)![]()

Co do kapieli ja mam zamiar kapac codziennie bez wzgledu na pogode i bede normalnie moczyc pepek.

Ja małego też kompałam codziennie ,ale pempek profilaktycznie omijałam ,żeby w końcu się zasuszył;-)Co do kapieli ja mam zamiar kapac codziennie bez wzgledu na pogode i bede normalnie moczyc pepek.
Ja póki nie kupię szafki do łazienki to mam cały bajzel własnie na pralce ,więc na razie nie ma mowy o wycieraniu małej w tym miejscuMój też się zadeklarował do kąpieli. Zobaczymy;-)
A my w ogóle uwielbiamy się kąpać i jak Mała odziedziczy po nas te uwielbienie to będzie fantastycznie.
A co do kąpieli to mój kolega swojej żonie ostatnio zwrócił uwagę, żeby nie wycierała córy po kąpieli na pralce podłączonej do prądu, bo zawsze może być jakieś przebicie. I wiecie co? Nawet bym o tym nie pomyślała. Profilaktycznie uczę się włączać pralkę do gniazdka dopiero jak włączam pranie.
Yyyyy...Co do kapieli ja mam zamiar kapac codziennie bez wzgledu na pogode i bede normalnie moczyc pepek.