reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
ja mam zamiar wykąpać maluszka jak tylko wrócę do domu, czyli tego samego dnia :tak: a później to raczej codziennie, no może co 2 dzień :-) dziecku na pewno będzie lepiej po takiej kąpieli :happy2:

to tak jak ja :-):tak:

Ja również planuje wykąpać w dniu powrotu do domku, a potem codziennie. Koleżanka rodząca w maju mówiła, że kąpie małą nawet w ciągu dnia, bo tak ciepło jest. Najpierw dzidzia pod kran, a potem mamusia szybki prysznic...:-D

Mój też się zadeklarował do kąpieli. Zobaczymy;-)
A my w ogóle uwielbiamy się kąpać i jak Mała odziedziczy po nas te uwielbienie to będzie fantastycznie.

A co do kąpieli to mój kolega swojej żonie ostatnio zwrócił uwagę, żeby nie wycierała córy po kąpieli na pralce podłączonej do prądu, bo zawsze może być jakieś przebicie. I wiecie co? Nawet bym o tym nie pomyślała. Profilaktycznie uczę się włączać pralkę do gniazdka dopiero jak włączam pranie.

Mój też się zadeklarował do kąpieli. Zobaczymy;-)
A my w ogóle uwielbiamy się kąpać i jak Mała odziedziczy po nas te uwielbienie to będzie fantastycznie.

A co do kąpieli to mój kolega swojej żonie ostatnio zwrócił uwagę, żeby nie wycierała córy po kąpieli na pralce podłączonej do prądu, bo zawsze może być jakieś przebicie. I wiecie co? Nawet bym o tym nie pomyślała. Profilaktycznie uczę się włączać pralkę do gniazdka dopiero jak włączam pranie.
Ja póki nie kupię szafki do łazienki to mam cały bajzel własnie na pralce ,więc na razie nie ma mowy o wycieraniu małej w tym miejscu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry