Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Malinka, wiem że jest cos takiego jak grzybica, która przechodzi z piersi na dzidzie - ale nei kracze ze to akurat u Ciebie - a czy ta skóra zmieniona jest świecąca?posypana jakby sreberkiem?Mój tez śpi w pajacykach-mówie że to jego pizamka...
Wiecie co mały ma takie suche poliki i robia sie lekko brązowe a potem znikaja co dziwniejsze mam to samo na (.)
co to jakies uczulenie????smaruje zwykłym kremem bambino....

ja to musze być okryta po samą szyje

Malinka, wiem że jest cos takiego jak grzybica, która przechodzi z piersi na dzidzie - ale nei kracze ze to akurat u Ciebie - a czy ta skóra zmieniona jest świecąca?posypana jakby sreberkiem?
i skórka zeszła... nie wiem czy smarowac czyms innym skoro znika????o to ja kompletnie nie wiem co to za dziwnoscihmmm to jest tylko suche na początku a potem brązowe się robi i znika....u siebie podrapałam...myślałam ze brudna jestemi skórka zeszła... nie wiem czy smarowac czyms innym skoro znika????
ale moze już jutro nic nie bedzie znac i nie bedziesz miała problemu;-)gorzej z tomaszkiem jak tez coś u niego się pojawia - moze znajdziesz coś na necie, co to by mogło byc
Ja moja ubieram tak jak Aneczka.....ja nie ubieram w piżamki tak gdzieś do rokupoprostu na noc po kąpieli świeże ubranko (nie mam jakiś sztywnych czy krępujących) i tyle ile ponosi tyle ponosi czasem tylko do rana kiedy uleje czasem i po kąpieli drugie ubranko;p
Dziewczyny czy Wy kąpiecie już maluszki w wannie? czy caly czas w wanienkach...? bo moja Zośka cała łazienke mi zachlapuje jak jest myta w waniencei zastanawiam sie nad przejsciem do wanny.... tylko jak to zrobić jak ona nie siedzi samodzielnie jeszcze...