reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
a zastanawiam sie czy na osliniona buzie mozna dawac bepanthen krem? w sumie tlusty jest ale raczej do pupy:tak:
jak niczym nie smaruje to ma cale poliki i brode w czerwonych krostkach pod koniec dnia
a wy czym smarujecie?

Ja mojej smaruje buźke kremem nivea dla bobasków, a na dwór nivea na każdą pogodę, ale moja Martyna nie ma żadnej alergi i jak czytam o tych Waszych biednych maleństwach to bardzo współczuje, bo teraz na wszystko musicie uważac podwójnie :-(

Mewa - ja smaruję buźkę małej Linomagiem A+E, skóra jest po nim bardzo ładna (a krem ładnie pachnie); a na mróz kazałam mojemu kupić Aquastop - czytałam, że jest dobry na taką pogodę, jak teraz;

Do niedawna kąpalam małą w Oillatum. Teraz mam płyn z oliwką z nivea.

Pod choinkę młoda dostała dwie prześliczne piżamki rozmiaru 80. Ale do tej pory wieczorem kąpałam małą i wkładałam bodziaki + śpiachy lub rajstopki. W tym spała i buszowała cały następny dzień, aż do kolejnej kąpieli.

Czy Wy ubieracie dzieci w piżamki??

ja teraz piore mloda w emulsji do kapieli Emolium a wczesniej mialam plyn 3w1 Penathena ;-)
u nas byla Nivea na poczatku a teraz Emolium
Do niedawna kąpalam małą w Oillatum. Teraz mam płyn z oliwką z nivea.

Pod choinkę młoda dostała dwie prześliczne piżamki rozmiaru 80. Ale do tej pory wieczorem kąpałam małą i wkładałam bodziaki + śpiachy lub rajstopki. W tym spała i buszowała cały następny dzień, aż do kolejnej kąpieli.

Czy Wy ubieracie dzieci w piżamki??

moja na noc spi zawsze w czystym pajacyki i ich tylko do spania uzywamy

reklama
moja na noc spi zawsze w czystym pajacyki i ich tylko do spania uzywamy

u nas tak samo - pajace do spania a w dzien bluzeczka/kaftanik/body z dlugim rekawem i rajtki :-)

czasem spiochy ale... zawsze dawalam Moni na kostki gumki-frotki bo jak fikala to jej sie nozki gubily w nogawkach ale ostatnio moja corka zaczela sie stopami bawic i wczoraj przylapalam ja na konsumpcji jednej z frotek...:baffled::no::wściekła/y:
trza dokupic rajtek a pozegnac sie ze spioszkami :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry