kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja dolacze sie do mam proszkowych ... nie zamierzam zmieniac przynajmniej przez rok ale raczej dluzej /z dosc prozaicznej przyczyny - sama chce prac ciuszki agatki a tak to mi na tym lape tesciowa polozy !!/
z innej beczki - czym smarujecie dziecku buzie po kapieli ?? bo ja mialam problemy ze skora i zaden lekarz nie umial nic na to poradzic ... juz mialam sie pisac do dermatologa ale podsluchalam was /chyba kopciuszka pisala/ zeby smarowac bephantenem ... po 4 dniach skora jest IDEALNA !!! mialam go od poczatku pod reka ale nie pomyslalam ze moze sie nadac ...![]()
Fajnie ze sie na cos przydalam

Teraz dermatolog polecila nam do buzi krem Nutritic i powiem wam ze cena moze jest kosmiczna ale jest ekstra

U mnie furrorę zrobił Cetaphil MD, jest rewelacyjny, i do ciałka i na buzię. Daniel ma wreszcie tak gładką skórę jak po porodzie. I zero wysypki (chociaż jem coraz więcej nabiału!).
Tez mam Cetaphil ale tylko smaruje cialko;-)no i fajnie ze jednak mozesz nabial;-)czyli chyba twoja pediatra tez sie pomylila i pochopnie postawila diagnoze-skaza;-)