Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja sobie bardzo chwalę czopki homeopatyczne viburcol , spróbujdziewczyny, a jak radzicie sobie z katarkiem i kaszelkiem??? Moja mała załapała katarek t sciągam jej fridą i krople nasivin daję, ale nie wiem co z tym kaszelkiem zrobic. Nie kaszle często, ale tak na kilka godzin kaszlnie z raz, boje się żeby sie w cos innego nie przerodziło. Sa jakieś domowe sposoby dla takich maluszków?
u nas pleśniawka zniknela sama... jak to mozliwe...? doslownie raz posmarowalam "fioletką"
. Więc poprosiłam teściową, która pracuje w przychodni o konsultacje z jakimś pediatrą, oddzwoniła do mnie, że spokojnie mogę go używać. Czyli wyszło na to, że na trzeci dzień od zauważenia chciałam posmarować. A jak otworzyłam Stasiowi buzię, to okazało się, że pleśniawki same zniknęly
były dwa-trzy dni i co..zginęły śmiercią naturalną? nie wiem, w każdym razie od tamtej pory się nie pojawiły. Więc Eli może mogą same zniknąć, albo może u naszych maluszków to było tylko przyklejone mleczko? Chociaż, że mleczko to nie sądzę.. Ale mniejsza z tym, najważniejsze, że problem z głowy:-)