Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mój syn miał podobny problem jak miał 10 m-cy, akurat byliśmy w Polsce na wakacjach,lekarka wtedy kazała przemywać rivanolem,
a teraz jak się czasem zdarza właśnie sudocremem lekko smaruję ;-)
Drogie Mamy, jestem mamuśką i studentką i robię badania na MAMACH. Proszę zróbcie dla mnie tą ankietkę. Dziękuję ! https://docs.google.com/forms/d/1VM_6uuUmGyJk_y5b-wFZm_cpvpRAYNKVE03HSu3-dYE/viewform?embedded=true" width="760" height="500" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth=
u nas od pierwszych dni emulsja do kapieli eloderm , a potem balsam do ciala. Jak czuje , ze skora jest wystarczajaco nawilzona po emulsji, nie stosuje juz balsamu. Ale eloderm to emolienty, nie uczulaja, U nas nigdy sie to nie zdarzylo. Zapytajcie o te serie w aptece.
U nas tez tylko Eloderm się sprawdza emulsja i żel próbowałam zmienić bo mała chciała mieć koniecznie żel truskawkowy, ale niestety uczulił ją i wróciłyśmy do Elodermu nie uczula i łagodzi podrażnienia.
Witam kobietki! Jestem ciekawa w jaki sposób pielęgnujecie skórę waszych maluchów...
Piszę pracę dyplomową na temat pielęgnacji skóry niemowląt. Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie anonimowej ankiety. Dziękuję