reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pieluszkowanie, jakie pampersy itp

Pieluchy wielokrotnego użytku są znacznie lepsze jeśli chcemy, by nasze maleństwo zbyt długo nie siusiało do pieluch tylko przyzwyczajało do topka. Wiadomo, że więcej z nimi roboty, ale chyba to nie zabiera tak wiele czasu. Pampersy są wygodne, ale nie chciałabym, by moje dziecko zbyt długo w nich chodziło.

reklama
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy.Dostalam od kolezanki jedna pieluszke a ona nie wie co to za pieluszka.Moze któras z Was wie?Pieluszka jest miekka,ma sciągacz z tyłu,szerokie tasmy boczne i jako obrazek-delfinki na niebieskim tle:tak:jest na rzepy
Szukam i znalezc nie moge:-pbede wdzieczna za pomoc:tak:

Mnie sie tez wydaje,ze to Happy..Kupiłam w zeszłym roku i z tego co pamietam to był własnie delfinek..Moge sie mylic.Ale z pieluszek nie byłam zadowolona:no:Pampers ma nowe pieluszki Sleep play..miał juz ktos?fajne?

Na bank nie są to Happy bo uzywalam,Huggiesow tez.Pieluszki z Carrefoura znam i jestem zadowolona.Mam teraz Sleep&Play i sa ok:tak:cieniutkie bardzo ale nie przepuszczaja.
Ja tez wlasnie podejrtzewam Biedronke albo Lidla ale nawet nie mam jak sparwdzic:baffled:moze jednak znajdzie sie mama która wie o czym mowie:tak:

Ja obstawiam pieluszki z LIDLa swego czasu firmy Cien a obecnie Sevena. Jednak moge sie mylic bo na tych sa akurat wielorybki;) A moze masz mozliwosc wklejenia zdjecia?

No fajnie,fajnie,ale mi naprawde zalezy zeby sie dowiedziec co to za pieluszka:tak:wklejam foteczki
16k9z69.jpg

2rzuyjb.jpg

reklama
Do góry