Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mnie ostatnio na brodawkach zaczęła tak jakby skórka złuszczać i tak strasznie mnie bolały piersi, że nie mogłam stanika ubrać, na szczęscie przeszło. Ja będę chciała karmić (bynajmniej na początku), mam nadzieję ze zadziała trochę instynkt i szybko sie nauczę odpowiednio przystawiac dziecko do piersi, bo podobno wcale to takie proste i oczywiste nie jest. Słyszałam też, że w pierwszych trzech dobach może byc problem z mlekiem. A ja mam strasznie małe i wręcz takie wklęsłe sutki nie wiem, czy dziecko będzie w stanie w ogóle złapać:-( A smarujecie czymś brodawki będąc w ciąży?
Moja kuzynka niestety od początku musiała synka karmić butelką, bo nie miała w ogóle pokarmu i go nie dostała więc wyjścia nie było. Ale mały rowzija się super i jest taki silny, że dopiero skończył 4 miesiace, a już usiłuje siadać wszyscy wnioskują, że mały jest na cycu chowany a jacy są zdziwieni jak słyszą, że od pierwszego dnia ssie butle.:-)