reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

reklama
Mycha podpisuję się obiema rękami pod Twoją wypowiedzią!!! Nie wiem czego ten palant tutaj szuka????!!!!!Może jeszcze myśli, że jest bardzo zabawny-ŻENUJĄCE!!!!!!!!

Agamamaani i ja od jakiegoś czsu czuje ten zapach jest bardzo specyficzniy i kojarzy mi się z dzieckiem. :p
Już coraz bliżej do rozwiązania!!!

A mnie sie dziś cysie odparzyły :-[ między biustem a klatką zrobiły się czerwone krosteczki :-[ to chyba przez to dzisiejsze prasowanie :p

według rad położnej jeśli macie duży biust kupujcie staniki do karmienia z fiszbinami , lepiej trzymają piersi, co zmniejsza ich bolesność i problemy z zastojami i stanami zapalnymi.
Ja tam jeszcze nic nie kupiłam, bo podobno nasze biusty mogą jeszcze do porodu zwiększyć swoja objętość i zawsze można już w szpitalu będąc, wysłać zaufaną osobę do sklepu. U mnie np. na dole w szpitalu jest oprócz apteki sklep gdzie są i ciuszki i kosmetyki i staniki i wszystko czego nowym mamom potrzeba

Thea nie można przy dużym biuście nosic na fiszbinach,zresztą na poczatku w żadnym nie można.Uciskaja na przewody mleczne i potem piersi mają stan zapalny i okropnie bolą. :-[

Mamooska tylko,że ja mam mały biust :p ale chodzę w domu bez stanika i to chyba przez to :p

Ja czasami mam trochę siary w lewym cycuchu, ale tylko jak naciskam..a czasami nic nie mam...jakoś za bardzo się nie martwię, ale czytam, że Wam kobiełki niektórym leci...hmmmmm....współcuć czy zazdrościć? :D

reklama
Mija - zapytam jeszcze raz , ale wydaje mi się, że dobrze dobrany stanik nie powinien nigdzie gnieść, a tym bardziej uciskac przewodów mlecznych. w końcu fiszbiny są pod biustem i mają go podtrzymywać.

?

Do góry