reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Dziwczynki a jak jest z pokarmem po cc, bo moja koleżanka (ta z wcześnieczkiem) wczoraj mnie pytała co ma robić, bo nie ma pokarmu? Więc ja jej tylko powiedziała, że musi cały czas próbować ściągać i nie martwić się, bo to też wpływa negatywnie na laktację.
cleo28
Fanka BB :)
Megi u kobiet po cc troszkę później pojawia sie pokarm, niech wiec sie nie deneruje a spokojnie przystawia maleństwo do piersi (nawet co godz) a jesli nie moze to niech masuje piersi i ściąga pokarm. W kazdym razie niech sie nie denerwuje.
Ja się jak na razie nie przejmuje brakiem pokarmu, nie myślę o tym. Jestem pozytywnie nastawiona, myśle ze wszystko będzie ok a jak nie to w końcu mamy teraz takie super mieszanki zastępcze
Ja się jak na razie nie przejmuje brakiem pokarmu, nie myślę o tym. Jestem pozytywnie nastawiona, myśle ze wszystko będzie ok a jak nie to w końcu mamy teraz takie super mieszanki zastępcze
dzikuska pisze:Tez nic nie mama rozmiar znaczenia nie ma !!!! moja mama biustu 0 a kazde dziecko wykarmila - cale 8 sztuk
zobaczymy po porodzie teraz nie ma co sie martwic na zapas.
Dzikuska, to Ty masz 7 rodzeństwa???
Mam przechlapane z moimi piersiami.Jak tylko jest chłodniej zaczynają mnie bardzo bolec.Zwłaszcze sutki.Muszę szybko wracac do domu i ogrzac je dodatkowym ubrankiem.Tylko teraz nie jest aż tak zimno ,a one już nie pobolewają ,niewyobrażam sobie co będzie jak w zime przyjdzie mi wyjąc pierś na wierzch i karmic.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,ja tak mialam na poczatku ciazy w zimie,gdy mi mocno urosly... Teraz,jak czasami zmarzne,to tez mnie pobolewaja... :
No,a ostatnio zauwazylam,ze cos mi uschly,hehehe.
Tzn. nie leci tak bardzo,jak wczesniej... Wtedy to bylo chyba od upalow. 
No,a ostatnio zauwazylam,ze cos mi uschly,hehehe.
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Czesc Cleo,tu trycka z naszego drugiego forum ;D.
Moge cos powiedziec o karmieniu piersia po cc.Po pierwszej synka nie za czesto przystawiano mi do piersi i problem z karmieniem byl (malo pokarmu).Z corcia bylam nastawiona na 200%,ze bede karmic piersia i juz z godiznke po cesarce mialam ja przy piersi.Czulam taka radosc i taki optymizm,ze mleko mi ciurkiem lecialo.Az dziwily sie pielegniarki.Duzo zalezy od nastawienia samej mamy(wiadomo,ze mleko jest w glowie a nie w piersi ;p) i czestego przystawiania.Moja rada-domagac sie dziecka do piersi najszybciej jak to jest mozliwe.
Pozdrowienia dla wrzesnioweczek od lutoweczki 2007 ;D.
Moge cos powiedziec o karmieniu piersia po cc.Po pierwszej synka nie za czesto przystawiano mi do piersi i problem z karmieniem byl (malo pokarmu).Z corcia bylam nastawiona na 200%,ze bede karmic piersia i juz z godiznke po cesarce mialam ja przy piersi.Czulam taka radosc i taki optymizm,ze mleko mi ciurkiem lecialo.Az dziwily sie pielegniarki.Duzo zalezy od nastawienia samej mamy(wiadomo,ze mleko jest w glowie a nie w piersi ;p) i czestego przystawiania.Moja rada-domagac sie dziecka do piersi najszybciej jak to jest mozliwe.
Pozdrowienia dla wrzesnioweczek od lutoweczki 2007 ;D.