reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mi straszliwie urosly,juz na poczatku. Z miseczki C przeszlam na E... Hehe.
A dzis zauwazylam,ze cos z nich wycieka (siara?),bo az mi sie do biustonosza przykleily... 8)
No i bardzo bym chciala swoja Dzidzie karmic piersia,to juz wiem od dawien dawna.
Pozdrawiam.
No i bardzo bym chciala swoja Dzidzie karmic piersia,to juz wiem od dawien dawna.
Pozdrawiam.
kanga_aga
Fanka BB :)
Ankę karmiłam piersią teraz tez będę (tfu tfu o ile cos nie stanie na przeszkodzie). Gorzej, bo ja z natury "chojnie" obdarzona jestem i w staniku do karmienia F ( bądź DD) wyglądam po prostu jak dojna krowa.
czyli pewnie zostanę w fiszbinach i będe się martwić później..
a wy nie macie problemu teraz z doborem staników- bo mnie fiszbiny upijają a bezszwowych na mój rozmiar nie ma - oprócz tych do karmienia, które naprawdę na mnie leżą koszmarnie ( mam dwie pary róznych firm wiec coś o tym wiem ;D )
a wy nie macie problemu teraz z doborem staników- bo mnie fiszbiny upijają a bezszwowych na mój rozmiar nie ma - oprócz tych do karmienia, które naprawdę na mnie leżą koszmarnie ( mam dwie pary róznych firm wiec coś o tym wiem ;D )
Agamamaani wiem jak to jest z tym obfitym biustem, ja nosze 80 DD już teraz a co będzie za 4 mc?
Naprawde są ogromne ciężkie i mam kompleks co do nich!!!!!!
O dobraniu biustonosza to szkoda słów jest bardzo ciężko dopasować odpowiedni
Ja nie lubie nosić na fiszbinach bo mi opadają i bardzo to zle wygląda,staram się kupować całe usztywniane.
Co do siary to już jest !
Naprawde są ogromne ciężkie i mam kompleks co do nich!!!!!!
O dobraniu biustonosza to szkoda słów jest bardzo ciężko dopasować odpowiedni
Ja nie lubie nosić na fiszbinach bo mi opadają i bardzo to zle wygląda,staram się kupować całe usztywniane.
Co do siary to już jest !
cleo28
mnie piersi jeszcze nie urosly aż tak abym musiała stanik zmieniać, jedynie to sa bardziej pełne. Co do jakis oznak mleczka to brak ale pamiętam że w poprzedniej też pokazało sie dopiero około 7 miesiaca a mleczka miałam tyle ze Zuzię spokojnie do pół roku tylko piersia karmiłam a calkowite karmienie zakończyłam jak mała skończyła 1,5 roku. Mam nadzieję zę teraz też tak będzie
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Oj widzę,ze tu wiele z Was ma ten problem co ja. teraz noszę 85E i dzięki za to że się nie powiększyły mi te piersi w ciąży ale i tak się boję co będzie z karmieniem. Gdzie ja odpowiedni stanik dostanę?? Teraz noszę tylko Felinę choć cholernie droga ale cóż ciężko coś znaleźć.
Mam jeszcze pytanie czy przydawał się Wam przy karminiu laktator?? Jest teraz promocja Aventu i kosztuje 129zł jeszcze z dodatkami różnymi i zastanawiam się czy nie kupić.
Mam jeszcze pytanie czy przydawał się Wam przy karminiu laktator?? Jest teraz promocja Aventu i kosztuje 129zł jeszcze z dodatkami różnymi i zastanawiam się czy nie kupić.
kanga_aga
jeżeli chodzi o laktator, to mi się przydał dopiero gdy wróciłam do pracy - wczesniej nie było potrzeby - jeżeli nie masz zamiaru regularnie zostawiac maluchów na dłuzej nie ma co wydawać - wystarczy zwykły ręczny laktator, lub nawet można się nauczyc samemu ściągać mleko ( tak robiła moja znajoma a potem i ja bo mnie laktator wkurzał straszliwie 
reklama