reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze Buciki

U nas były to chyba z 2-3 miesiące (musiałabym zobaczyć zdjęcia)
Tak chodził na spacery w butach bo chodził np. przy ławce, po konstrukcjach na placu zabaw trzymając się różnych poręczy itp. Oraz stety niestety za rękę bo inaczej nie zrobiłabym nic 🤷‍♀️

Może bez sensu, ale zakładam że autorka wie czy jej dziecko będzie już chodziło po podwórku czy nie i dlatego pyta o buty, a też pewnie się chce trochę przygotować
No to u nas na takie wyjścia miał attipasy, co już pisałam. A takie "klasyczne" buty dopiero jak ruszył sam.
W sumie u nas tez było wtedy lato, więc po podwórku był na boso.

Generalnie im dłużej opcja "boso" tym podobno lepiej ;)

reklama
No to u nas na takie wyjścia miał attipasy, co już pisałam. A takie "klasyczne" buty dopiero jak ruszył sam.

Attipasy soe do tego sprawdzą super, ale bobux są bardzo podobne, żadnych usztywnień, można zgnieść w ręce więc jak najbardziej mogą służyć właśnie na takie kroczki ma placu zabaw czy w parku przy ławce 😊

No to znowu tłumaczę, że bobuxy w modelu xplorer określone jako pierwsze kroki są butami, których dziecko w ogóle nie czuje. I w mojej ocenie są dużo miększe i przypominające chodzenie bez butów niż attipasy 🤷‍♀️

Attipasy soe do tego sprawdzą super, ale bobux są bardzo podobne, żadnych usztywnień, można zgnieść w ręce więc jak najbardziej mogą służyć właśnie na takie kroczki ma placu zabaw czy w parku przy ławce 😊
Właśnie mnie się attipasy nie sprawdzały 😂 z perspektywy czasu było to dla mnie wywalenie kasy w błoto, a z tego co widzę bobuxy są 2x droższe 🙈

Na drugi raz bym nie kupowała żadnych butów na ten etap.

Ale to kwestia indywidualna.

Właśnie mnie się attipasy nie sprawdzały 😂 z perspektywy czasu było to dla mnie wywalenie kasy w błoto, a z tego co widzę bobuxy są 2x droższe 🙈

Ale to kwestia indywidualna.

Dla mnie to zupełnie inny rodzaj buta mimo wszystko, jak będziesz kiedyś widziała w sklepie to sobie zobacz ten model dla maluszków.

Ja naprawdę jestem daleka od reklamowania czegoś, szczególnie drogiego. A to jest dla mnie hit, hitów mimo, że jak mówię - są dla mnie nieetyczne

Pisałam stricte o niej, nie o naszych wyborach 😊 bo super, że Ty wybierzesz te lepsze, ktoś inny pójdzie i kupi sandaly z sinsay zginajace się w połowie, bo tak prawi fizjo z fb...
Więcej luzu, to tylko dyskusja 😉
Miłego wieczoru.
Ale to chyba jest opcja dla tych którzy muszą mieć baczenie na budżet? Ona mówiła że to są opcje dla osób które chcą / mogą wydać mniej, chyba lepiej że i dla nich szuka alternatywy?

Ale to chyba jest opcja dla tych którzy muszą mieć baczenie na budżet? Ona mówiła że to są opcje dla osób które chcą / mogą wydać mniej, chyba lepiej że i dla nich szuka alternatywy?
Nie mam pojęcia czy o tym wspominała, ja widzę relacje z poleceniami butów które są ok, a nie do końca są ok, można kupić lepsze buty w niskich cenach, to takie moje zdanie 😊

Nie mam pojęcia czy o tym wspominała, ja widzę relacje z poleceniami butów które są ok, a nie do końca są ok, można kupić lepsze buty w niskich cenach, to takie moje zdanie 😊
Lepsze buty w cenie Sinsay? To mi pokaż, bo Wg mnie te z Sinsay były najtańsze 🤷‍♀️Tak, wspominała o tym że stara się znalezc opcje na każdy budżet, więc oczywiste jest że jak kogoś stać na droższe i lepsze to je kupi a jak ktoś ma mało kasy to wybierze tańszą ale wciąż akceptowalna opcje

Lepsze buty w cenie Sinsay? To mi pokaż, bo Wg mnie te z Sinsay były najtańsze 🤷‍♀️Tak, wspominała o tym że stara się znalezc opcje na każdy budżet, więc oczywiste jest że jak kogoś stać na droższe i lepsze to je kupi a jak ktoś ma mało kasy to wybierze tańszą ale wciąż akceptowalna opcje
Nie lepsze buty w cenie sinsay, bo nie da się mieć dobrych szerokich i odpowiednich butów w cenie 30zl 😉
Nie będę dyskutowac, bo starając się o dziecko i zakładając rodzinę wiedziałam z czym to się wiąże i wiem też że odpowiednie obuwie jest ważne, noszenie wąskich i sztywnych butów ma swoje konsekwencje często w przyszłości ( wiem coś o tym) więc dla mnie 100 zł na buty ( tak można za tyle kupić barefooty) to serio jest mało i tyle w temacie.

reklama
Żeby nie być gołosłowna to proszę, szkoda że ich fizjo z fb nie poleci 😉
Screenshot_20250507_200916_Samsung Internet.jpg

Do góry