reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
aninaaa - i udalo sie znalezc jakies inne wyjscie z tej sytuacji?

My walcyzmy z mega katarem od soboty,dzis przyplatal sie kaszelek,ale od katarku i czerwonego gardelka:rofl2:.Zuzka oczywiscie sie zarazila od H,ale leciutki ma katarek cale szczescie.Hania znowu wychodza suche plamki,ale tym razem chyba wiem od czego,sama zawinilam.Zapomnialam sie i barszcz zakwasilam cytryna:baffled:.

Wyniki w koncu do mnie doszly<ale nie obylo sie bez niemilych komentarzy z mojej strony,bo oczywiscie nie bylo ich wtedy keidy mialy byc,szkoda gadac...:wściekła/y:>.Jutro dzownie po dalsze wytczne do gastrolog .Szukalam czegos w necie w spr tej dziwnej diety Hani i tu chodzi o nietolerancje laktozy.Najwazniejsze jest,ze jest juz duza porpawa w kupcianiu:tak:.

aniaaa ja rowniez natknełam sie na artykoł o lapisowaniu(pisała o tym Ewa) i to moze rzeczywiscie lepszy pomysł?Metodu na zywca nie polecam-straszna trauma:szok:

Katka nadal uwazam, ze dieta Hani jest dziwna. Bo jesli to nietolerancja laktozy, to faktycznie zolty ser i jogurty by przeszly, bo laktoza podczas procesu fermentacji ulega przetworzeniu, ale masla nie mozna jesc:no::baffled: Sa specjalne 'smarowidla' np. Flora, ktore sa dla osob z nietolerancja laktozy.
Pozdrowienia dla dziewczynek:happy:

(Ech... przypominaja mi sie stare, dobre czasy, kiedy chodzilam spac o swicie. Juz zapomnialam, ze w czerwcu o 3.30 robi sie widno. Uciekam do lozka. Dobranoc:happy:)

Katuś zdrówka dla Twoich piknych kobietek

Aninaaa i co postanowiliście??

Iwonko a może to od pylenia ... duże stężenie jest teraz i moze smyra w nosku ... niekoniecznie mowa o alergii tylko taka reakcja

A my 13 czerwca do kontroli laryngologicznej idziemy ... już się denerwuje ... niech juz bedzie wszystko w porzadku ....

reklama
Do góry