reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
aninaaa - i udalo sie znalezc jakies inne wyjscie z tej sytuacji?
My walcyzmy z mega katarem od soboty,dzis przyplatal sie kaszelek,ale od katarku i czerwonego gardelka
.Zuzka oczywiscie sie zarazila od H,ale leciutki ma katarek cale szczescie.Hania znowu wychodza suche plamki,ale tym razem chyba wiem od czego,sama zawinilam.Zapomnialam sie i barszcz zakwasilam cytryna
.
Wyniki w koncu do mnie doszly<ale nie obylo sie bez niemilych komentarzy z mojej strony,bo oczywiscie nie bylo ich wtedy keidy mialy byc,szkoda gadac...
>.Jutro dzownie po dalsze wytczne do gastrolog .Szukalam czegos w necie w spr tej dziwnej diety Hani i tu chodzi o nietolerancje laktozy.Najwazniejsze jest,ze jest juz duza porpawa w kupcianiu
.
My walcyzmy z mega katarem od soboty,dzis przyplatal sie kaszelek,ale od katarku i czerwonego gardelka

Wyniki w koncu do mnie doszly<ale nie obylo sie bez niemilych komentarzy z mojej strony,bo oczywiscie nie bylo ich wtedy keidy mialy byc,szkoda gadac...

ewa28z
Fanka BB :)
Katko zdrowka dla dziewczynek:-):-)
Aninaaa napisz jak rozmowa ze stomatologiem
Aninaaa napisz jak rozmowa ze stomatologiem

Mada80
aniaaa ja rowniez natknełam sie na artykoł o lapisowaniu(pisała o tym Ewa) i to moze rzeczywiscie lepszy pomysł?Metodu na zywca nie polecam-straszna trauma

kajenka
Katka nadal uwazam, ze dieta Hani jest dziwna. Bo jesli to nietolerancja laktozy, to faktycznie zolty ser i jogurty by przeszly, bo laktoza podczas procesu fermentacji ulega przetworzeniu, ale masla nie mozna jesc
Sa specjalne 'smarowidla' np. Flora, ktore sa dla osob z nietolerancja laktozy.
Pozdrowienia dla dziewczynek
(Ech... przypominaja mi sie stare, dobre czasy, kiedy chodzilam spac o swicie. Juz zapomnialam, ze w czerwcu o 3.30 robi sie widno. Uciekam do lozka. Dobranoc
)

Pozdrowienia dla dziewczynek

(Ech... przypominaja mi sie stare, dobre czasy, kiedy chodzilam spac o swicie. Juz zapomnialam, ze w czerwcu o 3.30 robi sie widno. Uciekam do lozka. Dobranoc

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Katuś zdrówka dla Twoich piknych kobietek
Aninaaa i co postanowiliście??
Iwonko a może to od pylenia ... duże stężenie jest teraz i moze smyra w nosku ... niekoniecznie mowa o alergii tylko taka reakcja
A my 13 czerwca do kontroli laryngologicznej idziemy ... już się denerwuje ... niech juz bedzie wszystko w porzadku ....
Aninaaa i co postanowiliście??
Iwonko a może to od pylenia ... duże stężenie jest teraz i moze smyra w nosku ... niekoniecznie mowa o alergii tylko taka reakcja
A my 13 czerwca do kontroli laryngologicznej idziemy ... już się denerwuje ... niech juz bedzie wszystko w porzadku ....
Czarodziejka
KATKA- duzo zdrowia dla Hani i Zuzi
Niech te choroby pojda precz!!!!
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
A sioooo

Podziel się: