reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze ruchy dziecka

Ja od 20.02 czuję delikatne muśnięcia Czekoladki. Mało ich, ale są cudowne. Czekam jeszcze na kopniaka takiego porządnego :-).

maggie85 możliwe jak najbardziej.

reklama
Maggie, ciesze sie ze poczulas:-)
Ja tez mam czasmi takie dziwne jakby musniecia, szczegolnie jak leze na lewym boku no ale w sumie to moga byc jelita wiec poczekam na cos bardziej wyraznego:-)

:-) dzieki, i życzę żebyś szybko poczuła tego pierwszego kopa :-D
ja wszystko przeżywam okropnie, ciąża zrobiłą ze mnie taką typową babę :D płacze wzruszam się i raduję czasem z byle powodów, a wszystko co związane z ciążą jest dla mnie kosmicznym przeżyciem, magiczne to wszystko :) ciekawe czy w drugiej ciąży będę przeżywać to wszystko tak samo silnie :)

ja już czułam ruchy przez jakiś tydzień a teraz od tygodnia nic żadnych objawów mam nadzieje że jest wszystko w porządku jutro popołudniu mam wizytę zobaczymy co powie G,

Taszka, moze sobie dzidzia pokopala i teraz odpoczywa:tak: Mysl pozytywnie kobieto.
Maggie
, ja tez bardzo przezywam, placze na calkiem niewinych filmach, jak widze dzidzie gdziekolwiek to mi serce topnieje, no i oczywiscie jestem non stop skoncentrowana na brzuchu, czsami to czuje sie jak inkubator:tak:

Dzisiaj na zakupach zobaczylam śliczne malusieńkie body. Mąż widział, ze bez nich ze sklepu nie wyjde, więc odpuścił. Poraz kolejny oglądałam "Uwolnić orke" i płakałam jakbym pierwszy raz, ten film widziała. Ale widze, że i mój mąż czeka na ruchy które i on poczuje. Nie okazuje tego, ale widze, że po swojemu też przezywa tę ciąże :-)

oj ja tez ckliwa się zrobiłam w ciaży i już mi się płakać chce jak czytam o tych waszych ruchach.
jajk narazie prucz bólu brzucha nic nie czuje i czekam z niecierpliwością na ruchy maleństwa:)

reklama
ja tez od jakiegos tygodnia czuje jakby takie pukanie od srodka, szczegolnie jak sie poloze na wznak :-) no ale nie chcialam sie nakrecac, ze to ruchy dziecka... :sorry2: :sorry2: :sorry2:
no ale wczoraj podczas obiadu to juz nie mialam zadnych watpliwosci:happy: i dzisiaj podczas wizyty u gina fakt ten został potwiedzony :tak: znaczy sie moge juz odczuwac ruchy dzieka, bo osoby szczupłe tak wlasnie maja :-)

Do góry