reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

Ach te śliwki w czekoladzie mniam, mniam.
Ja za to mam ochotę na kalafiora i ... fasolkę zółtą szparagową.
Zaraz zrobię sobie hihihihi :-D
A na śniadanko były jagodzianeczki - hmmm pychaaaaaaaaaaa :laugh2::laugh2::-D

reklama
Dzis po porannym spacerze z Jula, polozylam sie (oczywiscie po jedzonku :laugh2:) i obserwowalam "kolysanke", jaka urzadzil mi Dzidzius :))))) To juz nie sa "ruchy motylka", a raczej breakdance :laugh2: i to z kazdej strony! Nie moge sie doczekac, az Piotrek zobaczy, co wyrabia nasze Malenstwo :))))) :tak:

gosiak... mój smerfik też szaleje na całego:tak: Jak leże jak siedze jak chodze. W każdej sytuacji daje znac o sobie. Ale niestety kolejny uparciuch w brzusiu bo przed tatusiem niechce sie popisac. A jak M położy rękę zaraz przestaje. Juz sie śmiaąm ze jakąś złą energie mu przesyła:-D

Mój M dzisiaj próbował naszą Hanię nakłonić na rozmowę ale nie chciała z nim gadać;-)

Madziunia ciągle o tych jagodach mówi, a ja bym sobie zjadła pierogi z jagodami;-)

Magdziunia na fasolkę szparagową to i mi narobiłaś chętkę...mniam...
U mnie jutro na obiadek fasolka po bretońsku:-D mniam- najlepszą robi mama.
Do tej pory czułam tylko motylki,a teraz jak przyłożę rękę do brzusia czuję porządne kopniaki...Strasznie boli mnie kręgosłup-Wy też tak macie?

GOSIU TO ZNACZY ZE MASZ PRACOWAC ABY CIE NIE BOLAL :-)

MAJECZKO nie wiem co na to poradzic mnie tylko czasem zaboli :-) Ciesze sie ze juz czujesz ruchy

Ja wczoraj czulam moja KSIEZNICZKE caly dzien szalala od rana tak do 23 ale przynjamniej wiedzialam ze jej nic nie ma :-)
Dzis od rana tez daje kopniaczki ale narazie nie tak intensywne jak wczoraj ale najwazniejsze ze ja JA czuje :-)

reklama
No to i ja mogę się nareszcie pochwalić takimi solidniejszymi kopniakami.
Wczoraj cały dzień czułam ... może dlatego, że przeleżałam prawie cały dzień.
Najpierw czułąm takie napięcie w brzuszku a później kop, puk.
Było to zabawne i powoli zaczynam się przyzwyczajać do tego uczucia.
Pytałam już kilku dziewczyn jak one odczuwają bądź odczuwały ruchy dzidzi.
Potwierdziły to co i ja odczuwam, więc jestem spokojniejsza.

Do góry