• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Szymcio cudny chłopaczek;-)

Lucy mam ten sam problem:baffled::eek::baffled::crazy:wprawdzie osób będzie mniej,ale tez się zapowiada spotkanie w knajpie,tylko nie wiem jeszcze jakiej a roczek mamy 9.09:baffled::crazy::eek:

reklama
Lucy mam ten sam problem:baffled::eek::baffled::crazy:wprawdzie osób będzie mniej,ale tez się zapowiada spotkanie w knajpie,tylko nie wiem jeszcze jakiej a roczek mamy 9.09:baffled::crazy::eek:

Ho ho !!! czasu już niewiele zostało!! Spiesz się, my mamy lokal już prawie pół roku zarezerwowany;-):tak:

Aha no i szukam zaproszeń. Sama nic nie wykombinuję bo niestety nie mam zacięcia artystycznego:laugh2:. Może macie jakieś fajne linki z propozycjami zaproszeń?? :confused:

Ja kupiłam jeszcze inne niż te które wkleiła mija, w supermarkecie przypadkiem sie na nie natknęłam i kupiłam, dwa juz nawet Michas wręczył, zrobię dziś zdjęcie i Wam wkleję, mi sie bardzo podobają ...

Wymysliłam jeden prezent dla Pati.Byłam z nią wczoraj na spacerze,doszłyśmy do koleżanki z siostrzenicą1,5 roczku.My na rowerku ,ona miała ze soba wózekdla lalek z lalką oczywiście.:sorry2:Wyjełam Pati z rowerku ,jak zobaczyła wózeczekruszyła w jedgo stronę i zaczeła go prowadzać.W tem oto sposób jeden prezent z głowy.Jeśli dobrze pamiętam Zuzia taki ma.Bawi się nim? Czy któraś z innych dziewczynek też ma?

A u mnie za chwilę pierwsza urodzinowa impreza! Dla chrzestnych bo za tydzień nie mogą być. Ale się narobiłam..... mam nadzieję, że dobre wyszło! Trzymajcie kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry